Ljubav je na selu

Nikolina konačno dočekala pet minuta Hakijine pozornosti, Marijana i Tatjana dan provele u svađi

Dušan i djevojke mislili su da će jučerašnju svađu na zabavi jutros riješiti međusobnom šutnjom.

RTL TV
03.03.2020 22:15

Gorana i Tajana u dvorištu su pile kavu dok je Dušan hranio životinje. Gorana se požalila Tajani kako smatra da su ipak malo pretjerale sinoć, no njezina je kolegica u farmeru vidjela jedinog krivca za svađu.


Hakijine djevojke u šoku - moraju pumpati čamce

Hakija je za djevojke imao novi zadatak, doveo ih je u rafting-centar da pospreme prsluke, kacige i svu opremu koja je ostala od jučerašnjih gostiju.

''Nakon Inesina odlaska Marijana je dosta aktivnija'', primijetio je Hakija, a i Marijana je prvi put od dolaska na farmu negativno komentirala svoju kolegicu koju je farmer poslao kući.

''Ne bih htjela pljuvati po njoj'', započela je , ''Ali možda je imao Hakija pravo, možda je igrala prljavu igru i mene je htjela 'podbaciti' pod svoj utjecaj!''

Ljubav je na selu

Djevojke su se hrabro uhvatile u koštac sa zadatkom, no Nikolina je ponovno bila najsporija što je Marijanu naživciralo, a ni Hakija nije bio oduševljen.

Nakon pospremanja, uslijedio je nastavak. ''Na redu je čamac, ali pumpa mi ne radi pa sam morao naći alternativu. Ovo moramo napuhati – na usta'', priopćio je farmer, izazvavši opću nevjericu svojih dama.

''Pa što nisi to ti napravio umjesto nas! Nismo mi pumpa, dragi Hakija'', žalila se Nikolina, no na kraju su ipak uspješno izvršile zadatak.


Gabriela i Tea prvi put voze traktor

A jučerašnji je Bahrin i Sandrin razgovor njihov odnos doveo do neprepoznatljivosti! Dvije Valterove dame bacile su se na zajedničko kuhanje ručka. ''Odnosi su se popravili, mislim da su obje stale na loptu'', s olakšanjem je komentirao Valter.

Na Josipovoj farmi nema predaha, a u radnu akciju krenuli su traktorom. I dok se Gabriela bojala, Tea je jedva čekala sjesti za upravljač. ''Imao je male izljeve nervoze kad nešto nismo uspjele iz prve... Ali što je očekivao, pa prvi nam je put'' , zasmetalo je Tei. A iako je Gabi sumnjala u svoje vozačke sposobnosti, svojom je vožnjom iznenadile sve, a najviše zadovoljnog Josipa.

Ljubav je na selu


Marijana zaratila s Tatjanom

U Donjoj Jelenskoj svađa, a sve zbog ručka. Marijana je poželjela rižu umjesto tjestenine pa vrlo izravno predbacila kuharici Tatjani da se ponaša kao gazdarica u kući.

''To što Marijana misli da prvo trebam pitati kome što paše – pa nismo u restoranu!'' odvratila je Tatjana, a zatim je odbila Marijanu pozvati za stol pa su Miro i ona prionuli ručku.

Nakon što je Marijana stigla, ponovno je predbacila da je željela rižu, a Tatjana joj je prstom pokazala prema štednjaku.

Ljubav je na selu

''Što ću ja s njih dvije?'', mogao se samo zapitati šutljivi Miro kad se tenzije nisu smirile.

Dušan je pokušao izgladiti situaciju s curama pa je isplanirao vožnju biciklima i izlet na Stari grad Zrin. Kako su imali samo dva bicikla, dogovor je pao – tko izvuče najkraću šibicu, dijelit će bicikl s Dušanom. Mladi je farmer imao lukavi plan pa mu je na prevaru pošlo za rukom da se vozi zajedno sa svojom simpatijom Goranom, no završili su na podu nakon samo nekoliko metara.

''Mislim da je Dušanu zaigralo srce... Imao je priliku biti malo s njom'', zaključila je Tajana pa naglasila da nije nimalo ljubomorna.

Ljubav je na selu


Nikolina konačno pobijedila Marijanu

Nakon što se oporavio od podjele poslova, Hakija se poželio malo okrijepiti, ali i dodatno testirati cure. Nikolina i Marijana svom su farmeru morali skuhati kavu, a najbolju je čekala nagrada.

Priprema je krenula, a Marijana je više gledala u Nikolininu džezvu nego u svoju.''Trebala si ovo, trebala si ono... Uvijek neke njezine zamjerke'', nije bila sretna Nikolina.

''Meni je izgledalo da nijedna ne zna što radi'', komentirao je Hakija gledajući ih sa strane.

Nakon kušanja i pomne analize, odluka je donesena – pobjedu zaslužuje Nikolina, no Marijana je tražila objašnjenje. ''Ovo je voda'', komentirala je okus Nikolinine kave.

''Ponosna sam na sebe što sam skuhala dobru kafu'', zadovoljna je bila Nikolina koja kao dar za pobjedu dobila cvijet.

Valter je svoje djevojke odlučio povesti u Savudriju na kupanje. Posebno raspoložena bila je Sandra koja je putem neprestano pjevala, a zatim i prva utrčala u more, poskliznula se i pala, no ni to je nije spriječilo da se dobro zabavi.

Ljubav je na selu

''Meni je bilo jako lijepo na plaži. Sa Sandrom sam se ismijala, surađivale smo bolje, družili smo se...'', bila je zadovoljna Bahra.


Josip u ulozi kuhara

Josip je curama za objed odlučio pripremiti pravi specijalitet, tzv. gulaš Tratnjak, čiji je glavni sastojak – ketchup!

''To je prefino'', hvalio se farmer, no Tea i Gabriela bile su prilično skeptične pa su se jedva prisilile kušati gulaš, a njihovi izrazi lica rekli su sve.

''Lijepo da se potrudio, ali ono je bilo... nije bilo!'' prepričavala je Gabi.

Ljubav je na selu

Nakon svađe za ručkom, igra 'Istina ili izazov' na Mirinoj farmi činila se kao idealna prilika za još razmirica.

I dok je Tatjana Miru zasula pitanjima o seksu, farmer ju je odlučio podbosti pa je upitao je li se s njegovom mamom dogovarala da Marijanu izbace s farme, što je Tatjanu ostavilo u potpunom šoku.

Marijana se nakon čitavog reda iskrenih priznanja odlučila za izazov, pa je tako nasred dvorišta iz sveg glasa morala pjevati ''Ja sam djevojka sa sela''.

Ljubav je na selu

Nove seoske avanture gledatelje očekuju već sutra od 21 sat na RTL-u.