Play ponuda
Play ponuda
Nije uspjelo

Nikolina nakon neslavnog poljupca: 'Morala sam napraviti neki korak i pokazati da mi se sviđa'

Nikolina je odlučila poljubiti Hakiju kako bi mu pokazala da joj se sviđa, no on ju je odbio

Image

Nikolina je sudjelovala u 12. sezoni, a ostat će upamćena po plesanju zumbe!

Foto: RTL
RTL TV/ 10.3.2020. u 14:00
Play ponuda

Nikolina već neko vrijeme negoduje jer smatra da joj farmer Hakija na pruža dovoljno pažnje, odnosno, da je previše okupiran njezinom protivnicom Marijanom. U sinoćnjoj epizodi mlada Nikolina odlučila je poduzeti nešto po tom pitanju i preuzeti inicijativu pa je pokušala poljubiti Hakiju, no neuspješno. 

On je, naime, izbjegao njezin poljubac i umjesto usana, namjestio joj obraz. Za RTL TV izjavio je da je to učinio jer joj nije želio pružiti lažnu nadu. 

"Znao sam da među nama neće biti ništa i nisam je želio zavaravati poljupcem. Nisam joj želio pružiti lažnu nadu niti je povrijediti jer mislim da je stvarno dobra cura iza koje je jedan težak život, propali brak i dijete i želio sam da je svi vide u jednom pozitivnom kontekstu kao finu i kvalitetnu mladu ženu", rekao je farmer iz Konjica, a za mišljenje o tom događaju pitali smo i Nikolinu. Ona kaže da je njegovo odbijanje nije jako pogodilo.

"Nije me povrijedilo. Morala sam napraviti neki korak i pokazati da mi se sviđa, ali, eto, nije uspjelo", izjavila je Nikolina za RTL TV. 

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba