Ljubav je na selu

Nikolina namjerno kasnila, a Josip počeo paničariti

Tri ljepotice, koje na selu traže ljubav, a koje je farmer Vatroslav Tijan odlučio povesti na svoje imanje, samo što nisu stigle u prekrasni Ražanac, a domaćin je sve napravio da im doček bude što ugodnijI.

Press
18.04.2018 21:10

'Nije mi svejedno, ali neće biti problema', kazao je Vatroslav, vidno uzbuđen.

Djevojke su u Ražanac stigle barkom, a Marijani su priznale da priželjkuju neku fešticu za dobrodošlicu.

Za to vrijeme, prije nego što su Mirjana, Nikolina i Lucija stigle u Benkovac na Josipovu farmu, njegova ga je mama upregnula da očisti cijelu kuću kako bi djevojkama bilo što ljepše na njihovom imanju. Nomeđusobnu netrpeljivost djevojke su počele pokazivati već na putu do Josipove kuće. 'Ja mislim da Nikolina nije došla raditinego samo uživati', kazala je Lucija Mazalin, a Nikolina je već na kavi počela djevojkama 'šefovati'. 'Prvi zadatak je da napravimo ručak, počistimo kuću i pokupimo u štali ostatke hrane', rekla je Nikolina. 'Nije još ni došla u kuću, a već naređuje što će tko raditi!', ljuta je bila Lucija.

Josip je rekao da će potražiti Nikolinu biciklom, a mama je komentirala da kada nešto utuvi u glavu, teško od toga odustaje. 'Osjećam se malo glupavo biti ovdje', komentirala je Mirjana nakon što je Josip izjavio da ga zanima samo Nikolina.

U Ražancu je cure zapanjilo kada su vidjele da Tijan ima cijelu zgradu, a ne kuću! 'Puni su mi apartmani, ali uspio sam jedan osigurati za vas!', rekao im je Vatroslav te ih uveo i njihove sobe.

LJNS - Vatroslavove djeve stigle barkom u Ražanac

Za to vrijeme Denis Rumac uredio je svoj dvor za dame koje stižu dok su one ispijale kavu na opatijskom suncu. Kada su stigle, komentirale su da je romantičan, ali im se nije svidjelo što im od silnog uzbuđenja nije pomogao izvaditi kofere iz auta.

LJNS - Denis i cure

Kako će se damice snaći na seoskim imanjima i tko će već prvu večer zagorčati život ostalima, ne propustite pogledati idući ponedjeljak od 20 sati na RTL-u.