Ljubav je na selu

Od ljubomornih pogleda do ponude za brak: Farmer Branko na svoje imanje vodi ove tri dame!

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

RTL.hr
14.05.2022 14:15

Branko Stanša (65) dolazi iz sela Veliko Trojstvo nedaleko od Bjelovara. Prije nekoliko godina vratio se u Lijepu Našu iz Švicarske, gdje je radio kao vozač dizalice, a sada u mirovini vrijeme krati brigom o vinogradu i voćnjaku. Prije tri godine mu je preminula supruga s kojom je u braku bio 34 godine, a sada misli da je stiglo pravo vrijeme da nađe nekoga s kim će provoditi vrijeme u kući i u prirodi. Branko sebe opisuje kao komunikativnu i dobru osobu, ponekad tvrdoglavu, a od buduće odabranice očekuje da je vesela, raspoložena te da voli prirodu i šetnje.

Tijekom prvih susreta za oko mu je odmah zapela Ruskinja Inna, koja je također pokazala veliki interes za farmera pa je sve konkurentice ljubomorno gledala i komentirala. S druge strane, i Brankova 'zlatna djevojka' Dubravka jasno je dala do znanja koje su joj namjere pa mu tako već na prvom spoju ponudila brak.

Ovo su dame koje putuju u Veliko Trojstvo:


DUBRAVKA EREŠ (59) , DONJI DRAGONOŽEC

Ljubav je na selu - Dubravka Ereš

Dubravka Ereš im 59 godina i dolazi iz Donjeg Dragonošca. Majka je čak šestero djece, a iza sebe ima tri braka. Po zanimanju je poljoprivrednica, a sada je umirovljenica koja, kako kaže, smatra da je došlo napokon njezino vrijeme da se i ona u životu zabavu i iskusi nešto novo i pozitivno jer do sada nije imala sreće u ljubavi, a posljednji muž je preminuo. Dubravka za sebe kaže da je pričljiva, otvorena, simpatična, vrlo prizemljea, tolerantna, ali ne podnosi laži. Od budućeg partnera očekuje vjernost, pošteje, odanost i iskrenost.


INNA VUGRINEC (46), SV. MARTIN NA MURI

Ljubav je na selu - Inna je ljutita na Branka

Inna Vugrinec ima 46 godina i dolazi iz Sv. Martina na Muri. Inna je inače Ruskinja koja je u Međimurje davno doselila zbog ljubavi – živjela je 10 godina u vanbračnoj zajednici iz koje ima sina, a kako kaže, s bivšim partnerom je u dobrim odnosima. Bila je i u braku pet godina. Inna je pomalo ekscentrična i hobi su joj sakupljanje barbika i porculanskih lutaka. Trenutačno je nezaposlena, a osim sakupljanja lutaka u slobodno vrijeme voli šetati sa psom, baviti se sportom i skupljati suvenire. Za sebe kaže da je jako pričljiva, opuštena, pozitivina te da ne podnosi licemjerje i ljude koji joj zapovijedaju da nešto mora učiniti. Od budućeg partnera očekuje da je dobar, pošten te da ne povisuje na nju glas. Na pitanje kada bi se morala odseliti zbog ljubavi, u koji bi kraj najradije otišla, Inna spremno odgovara da bi zbog ljubavi odeslila bilo gdje.


LJUBICA PUCIĆ (69), PULA

Ljubav je na selu - Ljubica Pucić

Ljubica Pucić ima 69 godina, umirovljenica je, dolazi iz Pule, a gledatelji su je već mogli vidjeti u nekoliko navrata u 'Ljubav je na selu'. U prošloj sezoni pisala je farmeru Marijanu Cerovcu, povratniku iz Amerike, ali nije prošla dalje od 'brzog spoja'. Za sebe kaže da je pozitivna osoba koja se voli dobro nasmijati, družiti te nije prgava. Od budućeg partnera očekuje iskrenost, da je radišan te da drži do sebe, a priznaje da joj ne odgovoraju fizički, korpulentni, šlampavi i neuredni muškarci. Ljubičini hobiji su ples, šivanje, muzika i društvo.