Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TEŠKE ODLUKE

Olja i Dragan razgovarali o budućnosti, a Zvonko priznanjem rastužio Rasemu: 'Što smo više zajedno, to smo da...

Zaljubljeni pogledi, šokantna iznenađenja i razočarenja - upravo tako izgledao je novi dan na romantičnim putovanjima u 'Ljubav je na selu'

RTL.HR/ 12.5.2021. u 23:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neven i Samanta svoje su druženje nastavili na romantičnom putovanju na otoku Braču.

''Moji su osjećaji na mjestu. Volio bih da se nešto pokrene, dogodi'', nije krio nestrpljenje farmer, koji je svoju odabranicu dočekao zagrljajima, a poklonio joj je i cvijet te najavio iznenađenje.

''Ja se uvijek nadam, kad on spomene iznenađenje, da nije neugodno… Jer nam on inače uvijek priređuje neugodna iznenađenja'', bila je skeptična Samanta.

Zaljubljeni i sretni

Između Zorana i Suzi ljubav i dalje cvjeta, no kad je u pitanju natjecanje u gađanju lukom i strijelom, popuštanja, čini se, neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Nema tu ljubavi kad se natječeš, ali ne bih išla do kraja. Kad bih vidjela da bi njega to puno diralo, popustila bih'', rekla je Suzi koja je vrlo brzo usavršila tehniku gađanja i na kraju bila bolja od farmera.

''Precizna je Suzi u svemu'', bio je zadovoljan farmer.

Upravo se čita

Image
Državni inspektorat

Povlači se još jedan proizvod, mole se kupci koji su ga kupili da ga vrate u trgovinu, dobit će novac

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A sretan je i najstariji farmer Marijan, koji je priznao kako ga je Patty pomladila.

''Jednostavno sam sretan sa svojim životom, ne tugujem više'', priznao je. Svoj početak romantičnog putovanja proslavili su uz čašu šampanjca i poljupce, no Patty je odlučila pokazati mu sve čari prave tajlandske masaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Želim da je ovako svaki dan. Zauvijek'', rekao je Marijan.

Tko čeka, (ne) dočeka

U isto vrijeme, Rasema je uzbuđeno čekala svog Zvonka, koji joj se odlučio prišuljati iza leđa i prestrašiti je.

''Ja volim malo te djetinjaste igre, ja sam malo dijete'', kazala je farmerica, no doček je protumačila vrlo hladnim. ''Nisam ja očekivala nikakav zagrljaj od Zvonka, već znam kakav je''.

''Zvonko mi je malo prirastao srcu, malo. Ali za početak dosta'', otkrila je, ''Najviše mi se sviđa što je romantičan, kulturan, pristojan''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

''Ovo vrijeme što sam proveo odvojen od Raseme, došao sam do zaključka da što smo više zajedno, to smo dalje jedno od drugoga'', u svom je stilu ponovni susret protumačio Zvonko, dodavši kako sve više vidi razliku u godinama koja je među njima, no odlučio je dati joj još jednu šansu.

A nakon mokre i blatnjave avanture u kajacima, Olja je Draganu, baš kako je obećala, odlučila servirati osvetu. U provokativnoj modnoj kombinaciji i u maniri prave akcijske heroine, Olja se pojavila na susretu u centru Osijeka.

''Jako me isprovocirala ta njegova arogancija… Jako me razljutilo. Razmišljala sam što da napravim, na koji način da ga zbunim. On nije bio svjestan što ću mu ja pripremiti'', najavila je.

 ''Ja sam Olja Croft i od sada si ti moja meta'', šokirala je pomalo zbunjenog Dragana. ''Njegova simpatija prema meni je neupitna, no mislim čak kako smatra da sam ja tvrd orah za njega – u momentu se i boji, ali bi i krenuo u neku borbu sa mnom''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovo nije očekivala

Stiglo je vrijeme i za Nevenovo iznenađenje koje je Samantu potpuno šokiralo.

''Ne znam koliko znaš da je meni crkva važna… Zato sam de i doveo ovdje ispred kapelice Sv. Ante'', povjerio joj se Neven, dodavši da će jednoga dana i djecu odgajati u kršćanskom duhu.

Nije trebalo dugo da mladi farmer klekne i krene se moliti, a zbunjena Samanta nije baš znala kako bi reagirala.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

''Meni je to sve smiješno bilo, taj njegov performans molitve… A što ja znam, ako mu je to toliko bitno… On ima crkvu, ja imam druge stvari'', zaključila je Samanta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Rasema i Zvonko svoje su druženje na započeli romantičnom vožnjom kočijom, što je posebno oduševilo farmericu.

''Osjetila sam da smo negdje potpuno sami na svijetu'', prisjetila se farmerica koja se tijekom vožnje željela malo približiti Zvonku, no on ju je lukavo odbio.

''Kakvi su tvoji osjećaji prema meni?'' pitao ju je Zvonko, no farmerica je odgovorila istim protupitanjem.

''Velika je razlika u godinama među nama'', kazao je Zvonko, s čim se farmerica nije složila, a dodao je da im se ni karakteri nisu poklopili.

Emotivno povrijeđena

A Marijan ne prestaje iznenađivati svoju Patty. Nakon što je bila neodlučna tijekom kupnje zaručničkog prstena, pa se na kraju za nijedan nije odlučila, lukavi farmer vratio se u zlatarnicu sam te kupio prsten kako bi je mogao iznenaditi i primjereno zaprositi.

''Ljubav na prvi pogled'', zaključio je farmer.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Olja i Dragan uživali su na romantičnom ručku na obali Drave, no farmer je to iskoristio za škakljiva pitanja.

''Jesi sumnjala u to da ću tebe izbaciti ili da ćeš ti biti moja odabranica? Iskreno'', upitao je Olju Dragan pa se prisjetio, ''Nisi se ništa trudila oko mene posebno''.

''To je bila moja taktika, tako to funkcionira'', odgovorila mu je Olja te kazala kako nije požalila što je bila na njegovoj farmi, no kako joj još uvijek treba vremena jer je emotivno jako povrijeđena.

''Olja ima gotovo istu situaciju kao i ja. Mislim da ona još nije spremna za neke veze, ali i trenutno stanje između nas dvoje je takvo – oboje smo oprezni u svemu tome i ako nismo baš sigurni da je to to, ne otvaramo se baš'', zaključio je farmer.

Kako će izgledati nastavak romantičnih putovanja i tko će kući otići zaljubljen, a tko razočaran, ne propustite doznati već u ponedjeljak od 21 sat.

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
RTL.HR/ 12.5.2021. u 23:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Voli plavuše

Evo tko je prava Ivina ljubav! Jedan detalj iz finalne epizode 'Ljubav je na selu' sve je otkrio

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba