Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ljubav je doista na selu

Osim Sare i Mihaela, bebu dobili Dragana i Nemanja

Da popularna dokumentarna sapunica RTL-a 'Ljubav je na selu', farmerima i farmericama uistinu pomaže u pronalasku srodne duše, gledatelji su se mogli uvjeriti već nebrojeno puta kroz šest sezona.

Image
Foto: RTL
Press/ 26.9.2016. u 16:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I dok gledatelje RTL-a od 3. listopada u 21:10 sati očekuju novi kandidati koji su spremni uhvatiti svoju Amorovu strelicu, lanjski su već 'debelo' zaljubljeni, vjenčani i postali su roditelji!

Prošla sezona bila je po mnogo čemu posebna, ali cijelu emisiju okrunile su zaruke između farmera Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić! Mihael je crnokosu Saru zaprosio pred kamerama i voditeljicom Marijanom Batinić, a Sara je, naravno, pristala! Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu starog osam mjeseci, a mladi roditelji zahvalni su što ih je baš 'Ljubav je na selu' spojila.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

‘Zahvaljujući showu "Ljubav je na selu" upoznali smo se i zaljubili. Sada živimo zajedno i imamo malog sina Bornu s kojim uživamo i uz kojeg u našem domu vlada prava obiteljska atmosfera. Još se nismo vjenčali, ali u budućnosti svakako planiramo svatove’, otkrila je Sara.

A sjećate li se pete sezone kada je otkačena 'atipična' Ličanka s piercinzima i tetovažama, 22-godišnja Dragana Vojnović, ugostila Nemanju Blanušu te s njim vodila 'bitke'? Tada su se svađali kao pas i mačka te ga je Dragana jednom prilikom čak i otjerala sa svog imanja pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. No, bilo je baš tako! Dragana i Nemanja su se vjenčali početkom ove godine, a prije četiri mjeseca život im je obogatio nova članica obitelji, kćerkica Sara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

'Nema se tu što puno reći. Da nije bilo 'Ljubav je na selu' tko zna bismo li Dragana i ja bili zajedno, a kamoli postali roditelji! Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila  i što sam postao sretni tata!, rekao je Nemanja.

Image
Foto: Privatni album
Image
Privatni album

Osim njih, i Mato i Nikolina Smolčić postali su roditelji dvoje djece, Stjepan i Nikolina Pavlić imaju dvoje, a Tomislav i Karolina Copić imaju jedno dijete.

Upravo se čita

I nova, sedma sezona dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu', pomoći će farmerima i farmericama da pronađu ljubav, a već se šuška da se i ove sezone dogodila ljubav! Stoga budite uz nove ljubavne priče na RTL-u od 3. studenog u 21.10 sati. 

Press/ 26.9.2016. u 16:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba