Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV JE NA SELU

S Jovanom nije uspjelo pa je Paulina ljubav potražila kod Željka: 'Obojica su super'

Nakon što ju je farmer Jovan poslao kući, Paulina se vratila u 10. sezonu showa 'Ljubav je na selu', ali kod Željka

RTL.HR/ 28.2.2019. u 9:19
Play ponuda

"Željko je iskren, dobar dečko, nemam zamjerke", komentirala je kratko Paulina. Iako je između nje i Jovana bilo ljubavnih igrica, strasti nisu dugo potrajale. "Željko je ozbiljniji od Jovana i to jedina razlika. Jovan traži avanturu, a Željko ozbiljnu vezu. Ipak, obojica su super", dodaje Paulina.

A kako se Paulina u 'Ljubav je na selu' prijavila da pronađe ljubav, odlučila je tu priliku još jednom iskoristiti kod Željka na čijoj su farmi dosad ostale Maja i Jacqueline.

"Niti jednu ne vidim kao konkurenciju, a Jacqueline mi je posebno draga", otkriva Paulina. Na pitanje kakva je za nju idealna svadba, jer je u povratničkoj emisiji rekla da bi se mogla udati za Željka, kratko je odgovorila: "Više sam za romantičnu verziju".

Avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' ne propustite gledati već danas od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEIZVJESNA BORBA

ANKETA Ostala su svega tri para u 'Superparu'. Koga vidite u finalu?

Play ponuda

Više s weba