Play ponuda
Play ponuda
Nije mogla zadržati suze

Sandro poslao kući Katarinu!

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' bilo je suza i iznenađenja.

Press/ 9.3.2016. u 22:14
Play ponuda

Sunčan dan u Dalmaciji Vice je želio provesti s curama na jednom posebnom mjestu.

Cure su od Mihaela dobile zadatak oprati traktor, ali one su to malo neozbiljno shvatile. 'One misle da je to bilo sve što se tiče traktora za danas, no tu je tek početak', rekao je Miha. A budući da svaka seoska cura mora znati voziti traktor, Miha ništa nije prepustio slučaju. 'Jeste kad vozile traktor?', pitao ih je Miha. Iako Sandra ima položen vozački i za traktor, nikad se nije usudila voziti ga, dok je Nikolina otkrila da ga je vozila prije desetak godina. Stoga je Miha, nakon kratkog tečaja vožnje, odlučio prvo njoj dati da pokuša. I Natalija je uspješno prošla put, ali ni Sandra ni Sara, iako nikada nisu vozile, nisu bile loše.

Žigine djevojke su svaki dan pod budnim okom svekrve, a večeras je Žigina mama morala ocijeniti koja od njih je najspretnija u okopavanju vrta. 'Nisam imala strah od zmija i guštera, a inače se toga bojim najviše na selu', rekla je Nevenka. Djevojke su kosile, brale rajčice za salatu, a Božica je zaključila da je pomogla koliko je znala te da se najviše trudila. Nevenka je dobila opasku od Žigine mame da je spora te da zabušava, što ju je naljutilo. Božica je dobila pohvale, kao i Renata, koja je odlučila otračati Nevenku. 'Ona može pojesti koliko može inače 20 ljudi, ne može se nju ni nahranit ni napiti, to je u litrama!', rekla je Renata za Nevenku. 'To nije istina, mene je najlakše nahraniti', odgovorila joj je Nevenka.

Nakon okopavanja vrta, Žigo je djevojke odveo na 'balote' koje igra svake nedjelje sa svojim društvom. Žigo je odredio parove; Božica i on igraju zajedno, a Renata i Nevenka zajedno. Žigo i Božica su pobijedili u balotama, no Nevenka je iz samo sebi znanih razloga zaključila da je ona pobjednica. Žigo je djevojkama pokazao kako se svake nedjelje fešta u Lučanima i za tu prigodu ispekao im je janjca i pozvao prijatelje. Nevenka je jedina zabavljala goste dok su ostale cure pomagale oko stola, što je njih naljutilo, no ona se nije dala smesti.Što se događa kod ostalih farmera te tko će napustiti imanje kod Vice, ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede na RTL-u od 20 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZBOG SESTRE

Azelma za RTL.hr otkrila zašto ju svi zovu Nina: 'Čudno mi je kada me zovu mojim pravim imenom'

Play ponuda

Više s weba