Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Finalni tjedan

Saša, Marinin natjecatelj, i Sonja, koja je bila na imanju kod Andre, su se zaljubili!

U pretposljednjoj epizodi 8. sezone emisije „Ljubav je na selu“, na okupljanju svih sudionika, bilo je poprilično napeto.

Image
Press/ 31.10.2017. u 21:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bez obzira koliko se trudio biti elokventan i umilan, Zoran nije uspio zadiviti Marijinu mamu, koja je komentirala da mu i dalje ništa ne vjeruje. Ne razmišljajući, Zoran se pokopao još i dublje, u afektu je rekao Mariji: „Neću ti ponavljati kad nećeš razumjeti“. Nakon nekoliko sekundi vatrena Crna dobro ga je ohladila pljusnuvši mu cijelu čaše vode u lice.

Bez obzira što Zoran cijelo vrijeme naglašava da su samo prijatelji, na Marijinu izjavu da se udala u obližnjoj crkvi, istarski pjesnik ipak nije mogao odglumiti ravnodušnost.

No, na kraju joj se zahvalio što mu je obogatila život i izjavio da je sretan što ju je upoznao.

U Baćinama je Andre okupio svoje bližnje pozvavši ih da se dođu proveseliti uz piće i roštilj. Odjednom se Marina usred zabave smrknula i potpuno uozbiljila, no kasnije je objasnila da joj se to dogodi svaki put kad je obuzme nervoza. Srećom, to nije dugo trajalo jer je uskoro njezin Andre ustao i svojim prijateljima i rodbini objavio da će se njih dvoje uskoro oženiti. Zaljubljeni Andre prokomentirao je: „Nema tih riječi kojima mogu opisati koliko sam sretan!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za Vinkovim stolom Irena je demonstrativno sjela malo dalje od ostatka ekipe komentirajući da se boji da će 'dobiti njihovu bolest' jer da Davorka, Marija i Vinko cijelo vrijeme lažu i ne vole ljude drugačije od sebe.

No bez obzira na silne Irenine napade i kolutanja očima, Vinko je zaključio da je to vjerojatno zato što ona nikad nije osjetila što je to ljubav i definirao ljubav kao „bolest i zdravlje, i manu, i sve. Ljubav je ljubav“.

Upravo se čita

Image
ZANIMLJIV NAZIV

Paulinino glavno jelo je njemačko, a vole ga i brojni Hrvati: 'Ovo je vjerojatno najkraći recept na svijetu'

U sutrašnjoj, finalnoj emisiji ove sezone sve će se karte staviti na stol, gledatelje očekuju verbalni okršaji, otkrivanje tajni i puno povrijeđenog ponosa. Sutra ne propustite posljednju ovosezonsku emisiju u 20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SIMPATIČAN PAR

Ivanin suprug je nekoliko godina mlađi od nje: 'Nisam ga u početku pitala za godine, nego tek kad sam se zaljubila'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba