Ljubav je na selu

Sjećate ih se? Oni su prvi par koji je spojila 'Ljubav je na selu', a odmah su se jedno drugome svidjeli

Nikolina se zaljubila u Matu kada ga je vidjela na televiziji u 'Ljubav je na selu'

RTL.hr
07.07.2024 07:00

Ove jeseni kreće 17. sezona 'Ljubav je na selu' i show je spojio mnoge parove, a prvi koji su stali pred oltar bili su Mato Smolčić iz Retkovaca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane pokraj Zagreba. Sve je počelo kada je Nikolina s majkom gledala emisiju i ugledala Matu na TV ekranu.

Maro Smolčić

"On mi je najzgodniji. Pazi, mogao bi ti biti zet", rekla je tada majci. Te riječi su joj se, zahvaljujući vlastitoj inicijativi i 'Ljubav je na selu', obistinile. Naime, pet mjeseci nakon što ga je vidjela na TV-u, Nikolina je skupila hrabrost da podigne slušalicu i nazove Matu. Iako ni s jednom kandidatkinjom iz emisije nije kliknuo, Nikolina mu se odmah svidjela.

Prvih mjesec dana održavali su vezu preko telefona, a zatim su se počeli viđati. Ona je posjećivala njega u Retkovcima, a on nju u Zagrebu. Nakon sedam mjeseci su se vjenčali.

Mato i Nikolina Smolčić

"Bila je to prava slavonska svadba s 400 uzvanika, a haljinu sam kupila u Njemačkoj", ispričala je tada Nikolina, koja je brzo nakon vjenčanja rodila prvo dijete, kćer Ljubicu. Obitelj se nakon toga još širila, a ove lijepe priče ne bi bilo bez 'Ljubav je na selu'.

POGLEDAJTE VIDEO: