Ljubav je na selu

Kaubojka iz 'Ljubav je na selu' kad je čula da je Rasema postala farmerica: 'Promijenila sam mišljenje o...

Ksenija je još uvijek solo, no svojim izborom. Javljaju joj se, kaže, muškarci koji su ispod njezinog nivoa

RTL.hr
01.04.2021 18:30

Ksenija Munitić svakako je jedna od najupamćenijih persona koje su se pojavile u popularnoj emisiji 'Ljubav je na selu'. Iako nije pronašla srodnu dušu, stekla je niz prijatelja, ali i obožavatelja koji joj, priča Ksenija, ne daju mira.

"Moram vam reći da sam još uvijek jako popularna. Svi me pitaju gdje sam, jesam li se prijavila u novu sezonu, hoću li ponovno biti na televiziji, zašto nisam u novoj sezoni..." ispričala je Ksenija za RTL.HR.

Ksenija Munitić

Simpatična Splićanka, poznata pod nadimkom Kaubojka -zbog pjesmice koju je pjevala svojim farmerima -ove godine neće tražiti ljubav na selu.

"Ne mogu zbog psa. Ima 20 godina i zadnji su mu dani, želim biti uz njega", kaže Splićanka koja pažnju privlači mladolikim izgledom i britkim jezikom.


Skeptična po pitanju Raseme

Farmere iz nove sezone nije, kaže, gledala pa ih ne može ni komentirati. No čula je da je Rasema Vladetić , njena suparnica iz desete sezone, jedna od njih. Njih su se dvije vrlo dobro upoznale na farmi Marka Skelina iz Miljevaca za čije su se srce borile, a upravo je Rasema pobijedila.

"Nisam gledala, ali čula sam da je Rasema farmerica. Ostala bih suzdržana. Skeptična sam zbog nekih minusa na koje mi je ukazala gospođa Mila. Ja s njom nisam imala nikakvih konflikta, no pokazala se jako ljubomorna i promijenila sam mišljenje o njoj, nije mi to fino. Pravila joj je smicalice i tako", kaže Ksenija koja je s Milom Begić iz Brdovca sklopila prijateljstvo.


O Marku samo najbolje

Ksenija Munitić

Osvrnula se i na Marka, koji je nedavno za RTL.HR otkrio da se često čuje sa Ksenijom.

"Marko je super čovjek, javlja se, pita kako sam, jesam li koga našla... Nemam primjedbi, nijednu zamjerku. Zaista je odličan čovjek, no imao je lošu sreću, odabrao je pogrešnu. Iskreno mislim da nije trebao odabrati Rasemu, već gospođu Milu. Ona je prikladnija za njega, a i vidjelo se da je zaljubljena u njega. Ona bi bila najbolji izbor za njega, bolja i od Raseme i od mene", kaže Ksenija. Pojasnila je svoj stav.

"Imam vrhunsko mišljenje o Marku, ali nismo kompatibilni. Ne znam kako bi prihvatio moj način života. Ja se volim kupati, šetati rivom, volim ići u kafiće... Gradska sam žena. Ali prilagodljiva sam ja. Da postoji kemija, da mi se muškarac sviđa, da je moj tip, bila bih spremna živjeti na selu", objasnila je.


Nije pronašla pravog

Ksenija Munitić

Kaubojka je još uvijek solo, no svojim izborom. Javljaju joj se, kaže, muškarci koji su ispod njezinog nivoa.

"Imam ljubavnih ponuda, ali to su sve pogrešni ljudi, žele avanture, a ja nisam taj tip. Vrlo sam inteligentna i brzo procijenim ljude pa tako i muškarce i odmah prepoznam takve. Ne želim gubiti vrijeme. Ne tražim puno, moji zahtjevi su skromni i jednostavni. Ne bih htjela neku bašterdu da patim cijeli život. Bolje da sam sama, nego nesretna", kaže Ksenija koja ipak ne gubi vjeru u ljubav:"Još čekam, još tražim, možda mi se posreći!"

A ako bude sreće, to bi moglo biti u nekoj novoj sezoni 'Ljubav je na selu'. Naime, Kseniju uz emisiju vežu samo lijepa sjećanja i najavljuje ponovno pojavljivanje:"Meni je to avantura života, išla bih opet u emisiju!"

Pročitajte još
Rasema se vraća u 'Ljubav je na selu' kao farmerica: Imala je težak život, a sada želi novi početak

Raseminu tešku životnu priču pročitajte ovdje, a novu, 13. sezonu emisije 'Ljubav je na selu' gledajte uskoro na RTL-u!

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 300 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.