Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ODLAZE NA SELO

Sramežljivi Krunoslav sa sobom vodi čak tri povratnice: Ove dame putuju na njegovo imanje!

Nakon što su farmeri upoznali djevojke koje su im pisale pisma, odabrali su sretnice koje žele bolje upoznati!

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 15.5.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

49-godišnji Krunoslav Pavlaković dolazi iz Cvetkovića kraj Jastrebarskog, gdje radi u drvnoj industriji. Bio je oženjen 22 godine, a do rastave je došlo zbog međusobnog neslaganja. Ima dvije kćeri s kojima je u odličnim odnosima, a starija kći ga je i prijavila za sudjelovanje u emisiji. U slobodno vrijeme farmer brine o povrću i voćkama te o kokošima i patkama, a često pomaže i prijateljima i susjedima oko košnje trave, cijepanja drva i ostalih sličnih poslova.

Već na prvom brzom spoju oko je bacio na Ines pa o ostalim damama nije previše razmišljao, a zatim je priznao da ga je svojom pojavom zainteresirala i Irena. Sve njegove dame farmeru su zamjerile pretjeranu sramežljivost, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li se opustiti kada stignu na njegovo imanje gdje će biti svoj na svome.

Ovo su dame koje putuju u Cvetković:

IRENA SLOPŠEK (46)

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Zagrepčanka Irena Slopšek sudjelovala je u 12. sezoni kada je boravila na farmi Mire Vojvodića u Donjoj Jelenskoj, koju je i prva napustila, a zatim je u 13. sezoni pisala i farmeru Draganu Kežiću.
Irena svaki slobodan trenutak posvećuje svojoj kćeri koja joj je, ističe, i najbolja prijateljica. Bavila se glumom i radila je na nekoliko predstava, čime se posebno ponosi. Sebe opisuje kao zabavnu osobu, koja ponekad zna biti i malo djetinjasta. Od budućeg partnera očekuje da je iskren i duhovit. Velika je ljubiteljica životinja, a u budućnosti se vidi na selu s obitelji među domaćim životinjama, a željela bi se okušati i u vinogradarstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

INES PETRIĆ (48)

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Apsolutna rekorderka je Zagrepčanka Ines Petrić koja će svoju srodnu dušu u 'Ljubav je na selu' tražiti šesti put! Atraktivnu crnku gledatelji su prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago.
Sebe opisuje kao iskrenu, veselu, optimističnu, dragu i otvorenu osobu koja je ponekad tvrdoglava, ali nikad ne ide ispod svojih kriterija. Kod muškarca prvo primijeti ambiciju, trud, rad i iskrenost. Ova frizerka, vizažistica i ljuviteljica zdravog života u slobodno se vrijeme voli družiti s prijateljima, šetati, putovati, ići u shopping, rado pleše i igra badminton. Vrlo dobro snalazi u svim situacijama, a seoskih se obaveza i životinja nimalo ne boji.

GORDANA ZETKOV (49)

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Gordana stiže iz Rijeke, a ovo joj nije prvi put da sudjeluje u emisiji. Naime, u šestoj sezoni prijavila se kod farmera Dražena Božića, a sada joj se svidio Krunoslav jer ga smatra pravim obiteljskim čovjekom. Sebe opisuje kao otvorenu i direktnu osobu koja se voli puno šaliti, a kaže kako su joj mane tvrdoglavost i naivnost. Od budućeg partnera očekuje da bude s njom u dobru i zlu. Snalazi se jako dobro u poljoprivrednim poslovima te voli kopati i saditi, a u slobodno vrijeme igra nogomet, pikado te skuplja plišane igračke.

Upravo se čita

Image

Ljubav je na selu - nova sezona

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2022
Subota, 25. lipnja u 16.05 sati
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
RTL.hr/ 15.5.2022. u 11:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču