Play ponuda
Play ponuda
Razvoj situacije

Strastveni poljupci Ilone i Gorana, a Žigo tjera Nevenku kući!

Nova epizoda 'Ljubav je na selu' i jutro na farmama donijeli su nove komične situacije.

Image
Foto: RTL
Press/ 8.3.2016. u 21:13
Play ponuda

U Slavoniji je Mihael djevojke htio iznenaditi jutarnjim buđenjem, no nije uspio u svom naumu jer su one već bile ustale. Ipak, nasmijao se kada ih je vidio našminkane i odjevene kao za 'feštu'.

U Lučanima Nevenka nikako nije željela ustati iz kreveta pa ju je Žigo pokušao razbuditi, no na kraju ju je još i ušuškao i zamolio da se ne otuđuje od ostalih djevojaka te su nastavili pričati dok je ona ležala, što su ostale dvije cure shvatile kao poseban tretman prema Nevenki.

'Ona je jedna, ne znam je definirati, ali ona je osoba koja je zaljubljena', opisala je Božica Nevenku. Djevojke su odlučile poslužiti Žigine roditelje, no Žigina mama imala je nekoliko zamjerki te ih je uputila kako pravilno servirati doručak. Božica se naljutila jer Nevenka ništa ne radi, a i Renata se složila. 'Dok mi sve nešto radimo, Nevenka se samo želi dobro udati što prije i imati novca, to je to, nije bitno o kome se radi', objasnila je Renata. Potom je i Božica održala Nevenki bukvicu jer, kako je rekla, ništa ne radi, čak ne zna ni oprati suđe. Tako je izbila svađa između Žiginih djevojaka, a on je sve to postrani promatrao te joj na kraju rekao da ako ne želi raditi, može spakirati svoje stvari i otići za Split.

Ilona se kod Špehara u Dugoj Resi neugodno iznenadila kada je ugledala kante na podu.

- Samo se nadam da nije nikakav fizički rad u pitanju', rekla je plavooka Zagrepčanka, no ostala je šokirana kada joj je Goran objasnio da je na selu većina poslova upravo fizički rad. Gorana je pak, ugodno iznenadila Nikolina koja se pojavila obučena u kombinezon na kojem je s prednje strane pisalo 'Ljubav je na selu', a sa stražnje 'Goran'. 'Cura se stvarno trudi, em nokti s likom bubamare, Goranovo ime na leđima, ja ne znam stvarno…', ispričala je Ines o Nikolini. Špehar im je objasnio da će se danas baviti okopavanjem krumpira i koja najviše napuni kantu, bit će pobjednica i dobit će nagradu. Ines se nije iskazala, kao ni Nikolina, dok je Ilona izjavila da je kurmpir jedino vidjela u dućanu, a ne u polju pa da ni ne zna što je od svega toga krumpir. 'Ilona želi ostaviti veliki dojam na Gorana i cijelo vrijeme ga zašprehava!', otračala je Ines Ilonu. Nakon što su okopale krumpir, Goran je išao izvagati sve kante i na kraju je ispalo da je Ilona, koja je najviše gunđala, najviše krumpira i okopala! 'Cure nisu bile fer, ja sam kopala samo jedan red, a one su šarale okolo!', pravdala se Ines koja je najmanje krumpira donijela. 'Njoj nitko nije zabranio da šara okolo, ja sam zajedno s Nikolinom okopala red i nisam htjela čekati dalje, to što je ona bila prespora, to je njezin problem', rekla je Ilona. Kao nagradu Goran joj je rekao da neće trebati taj krumpir raditi za ručak, već će zajedno s njim čekati da ga ostale dvije naprave. Tako su Ilona i Goran vrijeme prije ručka proveli nasamo dok su cure gulile krumpire. 'Zašto ti mene stalno izbjegavaš?', pitala je Ilona Gorana na što joj je on odgovorio da je stekla krivi dojam. 'A reci mi vidiš li se ti sa mnom?', izravna je bila Ilona. 'Teška je to odluka, ovisno o tome možeš li ti prihvatiti život na selu, ali mogu se zamisliti zašto ne', iskren je bio Goran, na što mu je Ilona rekla zbog čega se onda više ne potrudi oko nje, na što je Goran počeo objašnjavati da nije samo ljubav ta od koje se živi na selu. Nakon što mu je ona priznala da želi samo malo više pažnje, Goran ju je prigrlio k sebi, zagrlio i strastveno poljubio u vrat.

Budući da sutra od 20 sati na RTL-u farmeri biraju koja će djevojka prva otići kući, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se Ilonina želja ostvariti, isto kao i hoće li Žigo Nevenku ipak poslati doma u Split.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRIVI POTEZ

Sraz Martine i papige Soi nasmijao Ismaela do suza: 'Opasna'

Play ponuda

Više s weba