Ljubav je na selu

Strogi režim kod Sandre - dečki završili u šatoru!

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu', farmeri i farmerica izabrali su si kandidate koji su se zatim s njima uputili na seoska imanja. Tako je u Zagorje Alojz odlučio povesti Rebeccu, Anju i Snježanu.

Press
11.10.2016 22:19

Suncem okupanu Dalmaciju pobliže će upoznati Stankove simpatije Nives, Ljubica i Ksenija. Kako ljubi svestrani farmer Mario saznat će Josipa, Amra i Martina. Je li Sandra uistinu tako stroga, vidjet će Denis, Kristijan i Marin. Dino na farmu vodi Minelu, Tereziju i Denitu. A potencijalne buduće hercegovačke nevjeste kod Dražena su Snježana, Marija i Gordana.

U Glogovcu Zagorskom, kod Alojza su se na brzinu završavale pripreme za dolazak cura.

Anja Boronjek, (31) , iz Nove Gradiške prijavila se, kako kaže, zbog avanture, zabave i ludosti. 'Što bude bit će!', rekla je Anja dodajući da misli za sebe da je divna osoba koja uvijek misli dobro, a mane su joj što nema dlake na jeziku.

Rebecca Schaver (23) , dolazi iz Zagreba i volontira s konjima. 'Volim životinje, zabavu, a inače sam vesela osoba', opisala je sebe Rebecca. Za Alojza je rekla da joj se čini kao iskren, dobar i zabavan muškarac. 'Za mene je ljubav iskrenost, kada se ljudi vole i ne mogu jedno bez drugoga. Ta ljubav mora trajati vječno!'

I kod Dražena je sve bilo spremno za dolazak njegovih odabranica. Prva se predstavila Marija Trošelj (37) iz Đurđenovca kraj Našica. Marija 22 godine radi kao konobarica, a imala je vezu koja je trajala 18 godina. 'Imam dvoje djece, kćer je sa mnom, sin je kod mog bivšeg', otkrila je Marija dodajući da misli kako bi s Draženom 'moglo biti ono pravo'. Marija obožava prirodu i vožnju biciklom, a voli gledati horor filmove.

Gordana Zetkov dolazi iz Rijeke , ima 43 godine. 'Volim se zezati, ali ako mi nešto ne paše, sastavit ću ga sa zemljom', kazala je Gordana, inače zagrižena Dinamovka koja ne vjeruje da će s Draženom biti nešto više od prijateljstva. 'Ne vjerujem da ćemo uspjeti jer on je zagriženi Hajdukovac, a Hajdukovac i Dinamovac ne mogu ići skupa!', zaključila je Gordana koja sakuplja i plišane igračke iako zna da je to djetinjasto s obzirom na njezine godine.

Na farmi u Durlincima bilo je također veselo. Dok su se Sandra i Dino bratski podijelili u čišćenju imanja, oboje su rekli da se osjećaju uzbuđeno što im stižu cure i momci.

Dinine djevojke uredile su se kao da idu na feštu i spremile pune kofere krpica, a Terezija je otkrila djevojkama kako će iznenaditi Dinu. 'Napravila sam mu jastuk s mojom i njegovom slikom i dobit će malu čokoladicu, ne veliku, jer nije bio dobar!', kazala je Terezija Šimunović . Teca, kako je prijatelji zovu, ima 21 godinu i dolazi iz Rešetara, mjesta kraj Nove Gradiške. U slobodno vrijeme se voli šminkati i potom se fotografirati. 'Idem u teretanu i tamo provodim po tri sata dnevno', otkrila je Teca, a prijavila se jer joj se uistinu svidio Dino i jedva čeka da ga upozna. 'Ako se ne pokaže onakav kakav želim da je, neću se truditi oko njega!', rekla je.

Minela Ibrakić dolazi iz Tuzle , ima 19 godina.

'Za mene je ljubav nešto posebno i čarobno. Jako sam mlada, ali živim zato da mi se dogodi ljubav! Jako sam komplicirana osoba, stvari koje mogu jednostavno riješiti, jamoram zakomplicirati', otkrila je Minela dodajući da je dobra, ali ako je netko zezne, postaje kobra!

Denita Frketić dolazi iz Karlovca , ima 23 godine, bavi se ugostiteljstvom i čeka priliku za TV karijeru. 'Ono što naumim, to se mora dogoditi i gotovo! Kod Dina na farmi možete očekivati da ću biti zločesta, šutjeti neću i mislim da je zaslužio to! Samopouzdanje mi ne treba, mislim da jako dobro izgledam', samouvjereno je rekla Denita.

I dok su djevojke stigle kod Dina, momci su stigli kod Sandre. Marin Bilić iz Nove Gradiške ima 27 godina, a u slobodno vrijeme se bavi pisanjem rap pjesama. Za sebe kaže da je vesela i zabavna osoba, a Sandru misli osvojiti svojim osmijehom, humorom ali i rap tekstovima.

Kristijan Lisičak (25), dolazi iz Svete Helene kraj Zagreba. Bavi se ratarstvom i stočarstvom, a na farmi drži 30 komada krava s kojima se bavi od jutra. 'Osim strojeva koje imamo na farmi, veliki sam fan motora, posebno choppera uz koje sam dosta vezan od malih nogu', otkrio je Kristijan te dodao ipak nešto intimnije vezano za sebe. 'Kada se zaljubim, ja sam relativno mirna osoba, dobra, ali treba mi dugo vremena i treba me osvojiti, tu sam dosta tvrd orah', priznao je.

Denis Golek ima (25) godina, a dolazi iz Kokinca . U emisiju se prijavio zbog izazova, a u slobodno vrijeme bavi se boksom, karateom i trčanjem te crtanjem i muziciranjem, što mu je druga ljubav. Sandra ga je privukla jer je drugačija od cura koje je dosad upoznao.

Dino je svoje djevojke smjestio u kuću, a Sandra je dečkima pokazala šator u dvorištu te ih ostavila bez teksta kada su vidjeli gdje moraju spavati. Kako će proći njihova prva noć te kako su se ostale kandidatkinje snašle kod farmera, gledatelji će saznati već sutra u 21.05 sati, na RTL-u.