Ljubav je na selu

Tatjana pitala Miru koje je najneobičnije mjesto na kojem je vodio ljubav, njegov odgovor ju je iznenadio!

Miro je s djevojkama zaigrao 'Bocu istine' kako bi više doznali jedni o drugima

RTL TV
04.03.2020 13:02

Miro je u sinoćnjoj epizodi emisije 'Ljubav je na selu' predložio Marijani i Tatjani da zaigraju 'Bocu istine', a vesela je ekipa tijekom igre doznala svakakve pikanterije!

Tatjana je bila vrlo izravna s pitanjima pa je Miru ispitala sve što se sjetila o njegovim seksualnim iskustvima. "Gdje ti je bilo najneobičnije voditi ljubav?" pitala je Tatjana, a Miro ju je iznenadio odgovorom: "Na cesti, stojećki!"

Marijana ga je pitala kada se prvi put poljubio, a on je bio mnogo 'brutalniji': "Bi li ti noćas sa mnom spavala?", pitao je farmer. Ona se snašla i rekla da bi radije spavala sama.


Ozbiljne teme

A zatim su na red došla pitanja vezana uz njihov suživot na farmi. Miro je pitao Tatjanu je li nagovorila njegovu majku da navija za nju, a Marijana je bila još direktnija i pitala je je li se dogovorila s Mirom da nju prvu izbaci, a ne Irenu. Tatjana je sve negirala, a isto je rekla i za RTL TV.

"Miro je sam odlučio koga će izbaciti, samo je meni povjerio svoju odluku. Htjela sam da Irena ostane jer smo se skompale i baš smo si bile dobre, a on je na kraju promijenio odluku", rekla je Tanja za RTL TV.