Play ponuda
Play ponuda
Posvađane suparnice

Tatjana otkriva: 'Stalo mi je do Mire, a s Marijanom nemam o čemu razgovarati'

Tatjana je za RTL TV komentirala odnos s Marijanom i svojim osjećajima prema Miri

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 4.3.2020. u 10:30
Play ponuda

Tatjana Štulina, kandidatkinja farmera Mire Vojvodića iz Donje Jelenske, u sinoćnjoj je epizodi emisije 'Ljubav je na selu' pokazala da se baš i ne slaže sa svojom protivnicom Marijanom Vukelić, koja se također bori za Mirinu naklonost. Dvije su se kandidatkinje svađale oko prevlasti u kuhjinji, a Tatjana je za RTL TV potvrdila da se s pjevačicom baš i ne slaže. 

"Nikako se ne slažemo. Nismo našle zajednički jezik. Karakterno se nikako slažemo. Nemam loše mišljenje o njoj, ona je draga osoba, ali ja s njom nemam o čemu razgovarati", kazala je Tatjana. 

Tatjana je favoritkinja Mirine majke 

Glavni razlog za to mogao bi biti upravo Miro. Naime, Tatjana je za RTL TV rekla da gaji osjećaje prema farmeru: "Da, stalo mi je do njega. Ima osjećaja."

A to se vidi i na malim ekranima. Tanja je o tome razgovarala i s Mirinom majkom, koja joj je otkrila da joj je upravo ona miljenica.

"Vjerojatno nisam našla svoju srodnu još. Možda je sad prilika, vidjet ćemo", rekla je Tanja te dodala da je dosad nailazila na loše muškarce. 

"Mama, navijate li vi za mene ili za Marijanu?" pitala je Tanja, a Mirina majka izabrala je nju i dobila poljubac. 

"Počašćena sam što je mene izabrala. Nije mi laskalo nego sam počašćena", naglasila je Tanja i dodala da se odlično slaže s gospođom Đurđicom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

O Ireninom odlasku 

Tatjana se osvrnula i na Irenin odlazak s farme jer ju je ta Mirina odluka jako povrijedila i naljutila. Irena je za RTL TV rekla kako su se Tatjana i Miro dogovorili da će prvo izbaciti Marijanu, no on je odlučio zapapriti djevojkama. Tatjana kaže da nije bilo dogovora.

"Miro je sam odlučio koga će izbaciti, samo je meni povjerio svoju odluku. Htjela sam da Irena ostane jer smo se skompale i baš smo si bile dobre, a on je na kraju promijenio odluku. Moje suze zbog njezinog odlaska bile su iskrene, ja ne plačem bez veze", rekla je Tanja iz Poljica, kraj Nina. 

A koga će Miro na kraju odabrati i hoće li se Tanja i Marijana uspjeti pomiriti, ne propustite gledati u novim epizodama emisije 'Ljubav je na selu' od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat!

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba