Ljubav je na selu

Tea nakon ispadanja za RTL TV: 'Josip nije takva dobrica kakvom se predstavlja'

Tea je nakon ispadanja rekla svoje dojmove o mladom farmeru

RTL TV
10.03.2020 10:30

Josip Tratnjak u sinoćnjoj je epizodi emisije 'Ljubav je na selu' odlučio da na romantično putovanje vodi svoju "zlatnu djevojku", Gabrielu Kamenečki , što znači da je njegovu farmu u Brdu Cirkvenskom napustila Tea Hriberski iz Pregrade.

Tea je Josipu nerijetko zadavala glavobolje dok je boravila na njegovu imanju:privlačila mu je pozornost kratkim suknjama, a natjerala ga je i da pokaže svoju 'zločestu' stranu.

Nakon odlaska s imanja Tratnjak Tea je otkrila da je očekivala da će upravo ona napustiti farmu.

"Jesam, znala sam da će tako biti", rekla je Tea za RTL TV. Otkrila je i koliko se njezino mišljenje o Josipu promijenilo uspoređujući početak snimanja i njezin odlazak.


Promijenila mišljenje o farmeru

"Moje mišljenje se promijenilo o njemu od početka showa jer ipak nije takva dobrica kakvom se predstavlja. U nekim situacijama sam i ja pretjerala, no sve u svemu želim mu sve najbolje u budućnosti i da nađe djevojku koja će ga cijeniti", poželjela je mlada Pregračanka, a ima i savjet za farmera: "Trebao bi naći neku mirniju curu, koja voli selo i radi na selu kao i on."

Tea je otkrila i da joj je sudjelovanje u emisiji donijelo popularnost: "Da! Jako puno ljudi mi se javlja", priznaje, no otkriva: "Još nemam dečka, trenutno uživam u samoći."

A nove avanture farmera gledajte već večeras od 21 sat na RTL-u!