Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Postali su legende

Sjećate li se Kaubojke i Borisa? Ovo su najveće zvijezde emisije 'Ljubav je na selu'

Nova, 13. sezona 'Ljubav je na selu' uskoro počinje, a vi se prisjetite lica koja su ušla u povijest te emisije

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 29.3.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vita Maslačak odnosno Ivanka Milutinović odnosno Dan Phillip

Osebujna umjetnica, pravog imena Dan Phillip, u emisiji se prvi put pojavila kao Vita Maslačak, a često je znala i iznenaditi i nasmijati svojim zanimljivim izjavama. Vesela, vedra, šareno odjevena, Vita se sprijateljila s još jednom legendom, Nevenkom Bekavac, kojoj je i vjenčana kuma. Vita se kasnije ponovno pojavila tražeći ljubav u 12. sezoni emisije i to kao Ivanka Milutinović. Tada je u štiklama čistila svinjac, oblijepila sobu folijom, a pažnju je privukla poljupcem s mladim Josipom Tratnjakom. Taj trenutak nadmašila je kada je poljubila njegovu "zlatnu djevojku" - Gabrielu Kamenečki. 

Nevenka Bekavac

Legendarna Neve ušla je u anale svojom iskrenošću i željom da pronađe svog princa na bijelom konju. Često je imala prigovore na svoje farmere, a sve je nasmijala prisnim, ali nedefiniranim odnosom s Goranom Žigom, najpoznatijim brkom, koji ju je, iako mu se svidjela, poslao kući s farme jer se nikako nisu mogli složiti oko posla. Naime, Nevenka je voljela dugo spavati, a na Žiginoj farmi ustaje se u zoru i počinje raditi.

Bahra Zahirović 

Simpatična Bahra sve je osvojila svojim specifičnim izrazima koji su brzo postali viralni, a dobili su i svoj naziv - 'bahrizmi'. Bahra je tako labudove prozvala galebovima, Dunav jezerom, a sebe Popakontas. Velikog srca i uvijek nasmijana, Bahra je u 12. sezoni osvojila srce farmera Valtera s kojim je ostala u prijateljskom odnosu. 

Boris Kolesarić

Farmer koji je srodnu dušu tražio u 10. sezoni popularne emisije sve je osvojio svojom jednostavnošću, marljivošću i čistim srcem. I, naravno, time što voli životinje. Boris ljeta provodi da djedovoj farmi u Istri, gdje brine o konjima koje obožava, a sve svoje djevojke prvo je pitao vole li životinje. U povijest je ušao vožnjom u adrenalinskom parku, na kojoj je bio sa svojom odabranicom Valerijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ksenija Munitić

Jedna od najupečatljivijih kandidatkinja koje su tražile srodnu dušu u 'Ljubav je na selu' svakako je Ksenija Munitić. Ova Splićanka uživa u životu: radi, a slobodno vrijeme provodi sa svojim psima i prijateljicama na rivi. Nedostaje joj još samo muškarac, a postala je legenda kada je u sedmoj sezoni farmeru zapjevala pjesmu 'Kaubojka' po kojoj je dobila nadimak. Istu je zapjevala i farmeru Marku Skelinu u desetoj sezoni. 

RTL.HR/ 29.3.2021. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba