Ljubav je na selu

Tko je gazdarica u kući i koga voli farmerova mama - ovo su najzanimljiviji trenuci s Mirinog imanja

Farmer Miro Vojvodić i njegove dame Tatjana, Marijana i Irena uživale su u Moslavini na njegovu imanju, a Miro je na koncu odabrao Tatjanu

RTL TV
17.03.2020 17:15

Iako je u početku sve bilo mirno, ljubomora je na imanje ušla na sporedna vrata, a onda su se strasti rasplamsale. Donosimo vam pregled događaja na Mirinoj farmi od samog početka.


Tko je gazadrica?

Miro je srdačno dočekao dame, a one su brzo shvatile da se moraju svidjeti ne samo njemu nego i farmerovoj mami čije mišljenje farmer jako cijeni.

Dok su se djevojke trsile oko mame, odnosi između njih su zahladili, a Miro se trudio svim silama da se cure ne posvađajupa ih je pokušao provozati u traktoru, ali i naučiti odvesti krave u ispašu. Nobezuspješno – ljubomora je prevladala.

Farmer je kući prvu poslao Irenu, a Marijana je komentirala da je Tatjana ta koja je Miri ''naredila'' koga prvo mora izbaciti. Nakon toga Marijanu je nerijetko nerviralo Tatjanino ponašanje jer je tvrdila da se ponaša kao šefica u tuđoj kući.


Najvažnije je svidjeti se mami

Tatjana, pak, nije odustajala od svoje namjere da ju Miro posljednju odabere pa ga je tako i upitala misli li s njom ozbiljno, na što joj je farmer odgovorio da misli.

Ubrzo nakon toga imao je razgovor i s Marijanom, kada ju je u vinogradu zatražio poljubac, no ona ga je odbila.

Tatjana je za to vrijeme pitala Mirinu mamu koga bi ona radije vidjela u vezi s Mirom, a kad je mama izgovorila njezino ime, Tatjana je bila presretna.

Nakon što je na kraju Miro i odabrao Tatjanu, par je romantičan vikend proveo na Hvaru izmjenjujući nježnosti i poljupce.

Hoće li ostati zajedno, ne propustite pogledati večeras od 21 sat, na RTL-u.