Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVA SEZONA 'LJUBAV JE NA SELU'

Tko je od ovih kandidata zaslužio da mu pošaljete ljubavno pismo?

Upoznajte naše nove kandidate.

Image
Foto: RTL
Press/ 3.6.2016. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

DENIS PENIĆ (30) - „Romantika je kad partnera iznenadiš nekom sitnicom, kad najmanje očekuje.“

Denis obožava konje i poljoprivrednu mehanizaciju, a u slobodno vrijeme nastupa s KUD-om.

Denis ima 30 godina i dolazi iz Šiškovaca u Vukovarsko–srijemskoj županiji, a po zanimanju je savjetnik poljoprivredne proizvodnje.  On je iz hercegovačke obitelji u šokačkom kraju koja je kroz vrijeme napredovala i postala jedna od najimućnijih u njihovu kraju. Njegova obitelj skuplja nošnje i razne narodne umjetnine Šokaca te imaju pozamašnu kolekciju, veću nego bilo koji pravi Šokac. Denis  obožava konje i kaže da su oni njegov život. Ima tri pastuha za koje se brine i  koje trenira.  Redovito nastupa po konjičkim feštama u Slavoniji. Druga Denisova strast je poljoprivredna mehanizacija koju održava i kaže da stalno čeprka po traktorima, plugovima i ostalim strojevima. Kao dječaka, sa sedam godina, pregazio ga je traktor, ali čudom, ništa mu nije bilo. Od partnerice traži da je vrijedna i komunikativna, a fizički izgled mu nije tako bitan, iako, priznaje, djevojka ipak mora nekako izgledati. Denis kaže da je vrlo romantičan, a svojoj odabranici ponudio bi lijep i ugodan život na selu.

Image
Foto:
Image

DINO BLAŽINA (22) -„Traži srodnu dušu koja može pratiti njegov tempo. Ujutro na njivu u gumenim čizmama, a navečer u izlazak u štiklama.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dino je miran, ozbiljan i samozatajan tip dečka, ali voli i ludovati. Bio je član benda, svira klavijature i harmoniku, a u slobodno vrijeme vozi moto cross. Radi u  firmi koja izrađuje pištolje.

Dino Blažina ima 22 godine i dolazi iz Durlinaca. Brat je Sandre Blažine, koja je prošle godine bila na farmi kod Mihaela Sklizovića kao kandidatkinja. Jako je simpatičan, siguran je da želi u emisiju. Dino je radišan, pričljiv i romantičan. Voli se uređivati tako da nije tipičan farmer. Po zanimanju je strojobravar, a trenutno radi u firmi koja izrađuje pištolje. Dino je do sada imao tri djevojke, a najduža veza trajala mu je godinu dana. Kaže da traži srodnu dušu koja može pratiti njegov tempo, a tempo mu nije baš blag. Naime, u slobodno vrijeme Dino svira harmoniku i klavijature, a vozi i moto cross. Idealna partnerica za njega je crnka sa sela, koja je vrijedna i dobra te drži do sebe. Smatra se romantičarom, djevojku bi osvojio šarmom i laskanjem, a djevojke bi trebale pisati baš njemu jer je mlad, zgodan, radišan i iskren.

Upravo se čita

Image
OD 21:15 SATI

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan odluči priznati Edi zašto ne želi djecu

Image
Foto:
Image

SANDRA BLAŽINA (25) „Ovog puta muškarac je taj koji mene treba osvojiti! Oni će plesati kako ja sviram.“

Sandra želi da ovog puta drugi plešu kako ona svira. Za svoje selo kaže da je ljepše od Pariza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sandra Blažina ima 25 godina i dolazi iz Durlinaca, a gledatelji je znaju budući da je u prošloj sezoni bila kandidatkinja na imanju Mihaela Sklizovića. Sandra je po zanimanju frizerka, ali se bavi poljoprivredom. Najduža veza trajala joj je sedam godina, a želi pronaći ozbiljnog dečka koji bi trebao biti zgodan, tapmnoput i dobar. Ne misli osvajati kandidate već želi da oni osvajaju nju, a ona kaže da bi ih usrećila jer je dobra, vesela, vedra i marljiva. U slobodno vrijeme Sandra voli izlaziti, ići u kupnju i kino.

Image
Foto:
Image

RANKO PAVLOVIĆ aka RUMENI (39) - Za ženu kakvu traži bitno je da diše i da je punoljetna! Osvojio bi je osebujnim pristupom, humorom i šarmom.“

Rumeni je jedan osebujan lik (zovu ga Rumeni jer se jako zarumeni u obrazima), lokalna je maskota, veseljak, glumac i komičar amater. Inače je vrlo vedra i dobra osoba, emotivac koji se jako dobro zna šaliti na svoj i tuđi račun.

Ranko Pavlović Rumeni ima 39 godina i dolazi iz Kokinaca, iz Bjelovarsko–bilogorske županije. Nadimak Rumeni dobio je jer se jako zarumeni u obrazima, a u selu ga smatraju maskotom jer je veseljak, glumac i komičar amater.  Po zanimanju je poljoprvirednik, a s bratom se bavi uzgojem svinja te radi i kao ličilac. S prijateljem fotografom pokrenuo je projekt „Kuba Show“ gdje na istoimenom youtube kanalu postavljaju skečeve, parodije na spotove i reklame, imitacije, a sve to u vlastitoj produkciji, gdje on uglavnom osmišljava sadržaj i glumi. Rumeni  je totalni zaljubljenik u žene, a iza sebe ima brak u kojem je dobio dvoje djece.  Pravi je boem i veseljak i  sve mu se vrti oko društva, roštilja, vina i žena.  Za sebe kaže da nije zahtjevan, a za ženu mu je samo bitno 'da diše i da je punoljetna'. Istu bi osvojio humorom i šarmom, a može joj ponuditi ljubav i sigurnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

ALOJZ KANCELJAK (31) - „Za ljubav sam spreman učiniti svašta. Želim ženu dobra srca.“

Mala farma puna dobre volje. Njemu je dosta biti sam i traži životnu partnericu. Pao je s motora na „Mostu ljubavi“ jer je žurio sastati se s curom. Kad mu se cura svidi, spreman je na sve. „Nikad nisam pomuzao kravu, ali radim sve ostalo oko nje. To su mi najdraže životinje na farmi.“

Alojz dolazi iz Tuheljskih Toplica i ima 31 godinu. Živi s mamom i tatom, a po zanimanju je soboslikar, no trenutno je nezaposlen. Na svojoj farmi Alojz ima kukuruz, pšenicu te vinograd o kojem brine, a ima i kokoši te ono što najviše voli – krave. Njegova obitelj prodaje mlijeko jednoj poznatoj maloj mljekari. Alojz je, kako kaže, sretno rastavljen i spreman je pronaći novu ljubav. U slobodno vrijeme član je DVD-a i igra nogomet, a glavni motiv za prijavu bio mu je radoznalost. Od svoje partnerice traži da je dobra srca, simpatična te da ga podržava u svemu. Kaže da nije posebno romantičan osim kada se zaljubi, tada je spreman učiniti ama baš sve za ljubav.

Image
Foto:
Image

DRAŽEN BOŽIĆ (41) - „Tražim ozbiljnu ženu za udaju!“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jako mu je stalo do tradicije i kada bi imao svadbu, bila bi to tradicionalna hercegovačka svadba. Za sebe kaže da je pošten i dobroćudan.

Dražen dolazi iz Gruda u Hercegovini i ima 41 godinu, a po zanimanju je strojarski tehničar. Trenutno povremeno radi kao konobar. Dražen se u emisiju prijavio ne bi li pronašao buduću suprugu i kaže da je ozbiljan  u svojoj namjeri.  Živi s majkom koja je u mirovini, a na svojoj farmi uzgaja duhan, smilje i lozu.  Cijelo selo Dražena podržava u njegovoj avanturi, a budući da mu je jako stalo do tradicije, svadba bi, kaže, bila tradicionalna hercegovačka. Za sebe kaže da je pošten i dobroćudan.  Strastveni je navijač Hajduka i slobodno vrijeme provodi na utakmicama. Kaže da je dobar navijač i da izbjegava sukobe. Dražen želi pronaći poštenu ženu od koje samo traži da se uklopi u njegovu rutinu i da poštuje njegovu majku. Svoju buduću ženu osvojio bi dobrotom jer smatra da je dobra duša koja ima puno za ponuditi. 

Image
Foto:
Image

FRANJO IMBRIŠIĆ (24) - „Curi bi prvo pristupio prijateljski,  a osvojio bi je svojom duhovitošću i dobrotom.“

Obitelj Imbrišić pravi je primjer uspješnih farmera, radišni su i vole to što rade, što su prenijeli i na mladog farmera Franju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Franjo Imbrišić ima 24 godine i dolazi iz Kozarevaca. Po zanimanju je poljoprivredni tehničar, a radi u obiteljskom gospodarstvu Imbrušić. Njegova obitelj i on uzgajaju krave, junad, telad, a bave se i ratarstvom. Mladi farmer jako voli to što radi  pa zna ime svakoj od 140 krava koje ima na farmi. Radišan je i nije mu problem ništa napraviti. Živi s roditeljima, bakom i dva brata s kojima je u jako dobrim odnosima.  Njegov čitav dan sastoji se od brige za farmu i krave, a također vodi i financije; Franjo zna sve cijene mlijeka, pšenice, kukuruza.... Obitelj Imbrišić je pravi primjer uspješnih farmera, radišni su i vole to što rade, što su i prenijeli na sina. U slobodno vrijeme član je DVD-a Kozarevac, a voli igrati pikado i pratiti obaranje ruku. Franjo je do sada imao samo kratke veze, a želi pronaći djevojku jer u njegovom selu nema mnogo slobodnih. Nije mu bitno je li djevojka crnka ili plavuša, ali bi, kaže, volio da ne puši. Zaveo bi je prijateljskim pristupom, a potom osvojio duhovitošću i dobrotom.

Image
Foto:
Image

MARIO BRAJKOVIĆ (25)- Što više radi s ljudima, više mu se sviđaju životinje.Traži ženu koja je slična njemu i ne voli mirne tipove ljudi.

Mario ima svoj frizerski salon. Za sebe misli da je zgodan. U slobodno vrijeme se bavi jahanjem i vožnjom zaprege. Glumio je u filmu Winnetou.

Mario Brajković dolazi iz Otočca i ima 25 godina, a za razliku od ostalih kandidata, po zanimanju je frizer!  Živi sam u kući te drži svoj frizerski salon, ali ima i kravu, pastuha, kobilu, svinje, kokoši, piliće i ovce. Budući da njegova obitelj, koja živi odmah pokraj njega, ima puno zemlje, uzgajaju žitarice i šljive. Mario je glumio u filmu 'Winetou', a bavi se vožnjom zaprege i jahanjem. Životinje su mu bitne te kaže da što više radi s ljudima, to mu se više sviđaju životinje. Najduža veza trajala mu je tri godine, ali nije uspjela jer su im se, veli, putevi razišli. Idealna partnerica treba imati iste prioritete kao i on – da voli životinje, prirodu i izlete, te da nije miran tip osobe. Mario bi svoju odabranicu osvojio jahanjem i cvijećem, a budućoj partnerici poručuje da bi je osvojio dobrim izgledom i time što je avanturistički tip kojem nije bitno hoće li će živjeti u gradu ili na selu.

Image
Foto:
Image

MILAN CVITAN (56) - Jako komunikativan, otvoren, vitalan, dobrodušan, dobar domaćin,  radišan, voli društvo i žene, a kaže da bi žena njega trebala osvajati, a ne on nju.

Milan Cvitan dolazi iz Pazina i ima 56 godina, radi u OPG-u, bavi stočarstvom, svinjogojstvom i peradarstvom. Živi sa sinom, udovac je, dok mu je stariji sin oženjen i živi u Puli. Iza sebe ima brak od 30 godina, a slobodnog vremena, kaže baš i nema zbog puno posla OPG-u. Glavni motiv za prijavu u emisiju mu je pronaći ženu koja bi mu uzvratila ljubav na jednak način.  Tako bi njegova idealna partnerica trebala voljeti sve što je on napravio u svom životu i trebala bi imati volje pomoći mu u svemu čime se bavi. Milan je romantičan muškarac koji voli ugađati ženi, a osvojio bi je svojom pristupačnošću i iskrenošću jer, veli, ne zna glumiti. Ipak, kaže da bi žena morala osvajati njega, a ne on nju.

Image
Foto:
Image

STANKO RAJČIĆ (52)dolazi iz malog mjesta Nevest, 30-ak kilometara od Drniša, ima 52 godine i po zanimanju je veterinarski tehničar u mirovini.

Bavi se ovčarstvom, a prijavio se jer bi htio pronaći ženu svog života da s njim uživa u starosti i ljepotama njegovog kraja.  Inače, rođen je u Splitu i tijekom života je živio posvuda; u Splitu, Visu, Rijeci i Zagrebu, no srce ga je ipak na kraju dovelo u rodni kraj njegovih roditelja. Ponosan je na svoj kraj i tu želi ostarjeti i očuvati tradiciju i običaje. Voli pjevati ojkalicu, aktivno piše narodne pjesme i nada se da će ih jednog dana objaviti u knjizi. Za njega bi rekli da je moderan Žigo jer se služi internetom i piše mailove. Ima i brk 'star' četiri godine, ali ako bi žena od njega tražila da ga obrije, on bi to i napravio. Stanko je bio u braku, ali se rastao, a sada misli da je vrijeme da se skrasi. Nema neki posebni tip žene, ali kaže da ne želi vegetarijanku već ženu koja voli 'popit' i poist' kao i on. Svoju partnericu osvojio bi pjevajući joj ljubavne pjesme, a ponudio bi joj ljepotu svog kraja i antistres terapiju na imanju.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Antun Golubović ima 40 godina i dolazi iz Đurića, a po zanimanju je poljoprivredni tehničar.

Antun je pravi Slavonac koji voli svoju zemlju i uživa raditi na njoj. U emisiju ga je prijavila prijateljica, a za sebe kaže da je romantičan po prirodi i volio bi pronaći ženu koja bi s njim radila i brinula se o OPG-u. Živi s majkom koja  jako želi da se on skrasi. Antun nema baš slobodnog vremena jer sve vrijeme provodi na njivi i u brizi za svinje. Slavonac je do sada imao nekoliko ljubavnih veza, a najduža mu je trajala godinu i sedam mjeseci, no razišli su se jer on nije želio otići iz svog kraja. Glavni motiv za prijavu mu je želja da pronađe srodnu dušu i oženi se. Za njega je idealna partnerica jednostavna žena koja se može prilagoditi njegovom seoskom načinu života i s kojom može razgovarati. Svoju buduću ljubav bi osvojio iskrenošću i dobrotom, a njoj bi ponudio miran i stabilan seoski život s puno poštovanja i ljubavi.

Image
Foto: RTL
Image
RTL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nova kandidatkinja

Radojka uživa u svom masliniku, preferira domaća jela i obožava biftek

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba