Ljubav je na selu

Tko se svađao, a tko zaljubio na romantičnim putovanjima? 'Imaš ravno dva i pol dana za smisliti što...

Nakon romantičnih putovanja uslijedilo je suočavanje sa zbiljom...

RTL.hr
2019-03-07 23:06

Nakon adrenalinske avanture u Fužinama Monika smatra da je došlo vrijeme za još jedan, možda konačan razgovor. ''Jedino s čim se moram pozabavit' je naš odnos... Budući da i dalje naglašavaš da smo samo prijatelji, a držiš me za ruku, zanima me je l' toi dalje stoji?'', započela je Monika. ''Pa mi jesmo prijatelji, prijateljica si mi...'', rekao je Dragan. ''Aha, dobro, znači ostajemo pri toj priči'', uzvratila mu je njegova odabranica te nastavila da inače ne drži za ruku prijatelje.

''Pa što te ne smijem primiti za ruku, što da te primim za nogu?'', rekao joj je Dragan, a Monika je zaključila da nije siguran što točno želi. ''Okej, znači nemam što dalje navaljivati i izvući nešto iz tebe. Ali dobro, bar se toga držiš za razliku od svega drugoga'', bila je britka Monika. ''Dobro, možda jednog dana budeš moja cura'', zaključio je Dragan, a Monika je rekla da joj je pun kufer svega.

''Što bi se dogodilo da vaša mama ode živjeti kod mene u Istru?'', upitao ih je Željko. ''Ona bi uživala na moru'', rekla je njezina kćer. ''Što vi mislite o Željku?'', upitala ih je Jacqueline. ''Smije se i miran je, to dosta govori o čovjeku'', zaključio je Jacquelinin sin.


Ružica je Jovana upoznala sa svojom najboljom prijateljicom Nadom

Od poljupca Jovana i Ružice prošlo je neko vrijeme, a njih dvoje ponovno su se našli kako bi ga Ružica upoznala s jednom jako bitnom osobom u njezinu životu. ''Je l' matičar?'', upitao ju je u šali Jovan. Ružica je Jovana upoznala sa svojom najboljom prijateljicom Nadom.

''Moj prvi dojam je da je Nada jako za*ebana'', rekao je Jovan. ''Ne sviđa mi se Jovan. Već na prvu mi je glumac, ono, glumac-glumac. Frustracija bez samopouzdanja'', komentirala je Nada farmera te dodala neće tako lako promijeniti Ružicu. ''Dobro, koji je onda tvoj zaključak o meni?'', upitao je Jovan Ružičinu prijateljicu. ''Čuj, ja još uvijek ne znam jesi li došao ili pošao. Je l' bi Ružicu ili bi je mijenjao, bi li konje ili što...'', smijala se Nada te rekla da je očekivala nešto više za svoju prijateljicu.

''A kako to da nijednu od djevojaka s farme nisi obarao? Kako to da se u Ana-Paulu nisu zaljubio?'', pitala ga je. ''Pa nisam jer ona ima drugačiji karakter i malo je dosta bahata i samo bi se šminkala i dotjerivala i zato je nisam odabrao'', otkrio joj je Boris. ''Paše i ti moj karakter?'', nastavila je dalje Valerija. ''Sviđaš mi se kao osoba, a sad ćemo vidjeti kako će ići dalje'', rekao je Boris.


Ljubica je Ljubu odvela u Varaždin

Željku je uslijedilo još jedno polaganje ispitakod nešto oštrijeg 'žirija' – Jacquelininih prijateljica. ''Što ti se sviđa najviše u Sloveniji?'', pitale su ga njezine prijateljice. ''Slovenke!'', rekao je farmer te ih sve nasmijao. Prijateljice su bile iskrene prema Željku, no nisu mogle naći puno negativnih komentara o Jacqueline osim da kasni na dogovorene sastanke, a nju je to raznježilo pa se na kraju i rasplakala. ''Prihvatile smo ga i željele bismo da je u našem društvu i našim životima'', bio je zaključak Jacquelininih prijateljica.

Ljubica je Ljubu odvela u Varaždin gdje farmer nikad nije bio. ''Ovo je predivno, osjećam se kao u Austriji ili Švicarskoj'', rekao je Ljubo. Kada su došli pred crkvu, Ljubica ga je zezala da bi se trebali vjenčati, a predložila je i predbračni ugovor da joj prepiše i kuću. ''Hoćeš kuću ili mene? Ako želiš kuću, idemo kod javnog bilježnika i ako si nevina, ja pristajem'', smijao se Ljubo, a onda su zaključili da prvo moraju kušati ljubav. ''Ma brak nije bitan i to je sve bila naša zezancija'', otkrila je Ljubica.

Nakon upoznavanja njezinih prijateljica Jacqueline i Željko razgovarali su svojoj vezi u budućnosti. ''Kako se osjećaš u mojem društvu?'', pitala ga je Jacqueline. ''Osjećam se kao kralj i volio bih da se opet vidimo. Može već idući vikend'', rekao joj je Željko i zaključio da bi ona kod njega mogla doći živjeti već idući vikend.


Ružica je ošišala kosu i iznenadila Jovana

Nakon druženja na farmi i romantičnih putovanja te duže razdvojenosti, došlo je vrijeme da se svi farmeri okupe na Plitvicama i da Marijana dozna nove detalje o njihovim odnosima.

Ružica je ošišala kosu i iznenadila Jovana, a Marijana ih je upitala vole li se. ''Osjećaji neki postoje, ali da se baš volimo, i ne baš'', otkrila joj je Ružica. ''Iskreno nisam se baš zaljubio, ali sam na dobrom putu ako se ovako nastavi'', rekao je Jovan.

Jacqueline i Željko su i pred Marijanu došli držeći se za ruke. ''Čujem da je Maja Lena posjetila?'', pitala je Željka Marijana, a Jacqueline za to nije znala. ''Ma tražila je posao pa je svratila do mene'', rekao joj je Željko.

Rasema i Marko voditeljici su otkrili da su odlično, a Rasema je rekla da ne želi otkriti još sve detalje njihove veze.

Ljubo i Ljubica su sretni, a Ljubo je rekao Marijani da je Ljubica promijenila mišljenje o njemu, u njegovu životu.


Boris: 'Mislim da je ona prava ženska za mene'

Monika i Dragan otkrili su Amorovoj vili da su se dosta prepirali na romantičnom putovanju, a i rekli su joj da su prijatelji te da se nadaju da će to prijeći u ljubavnu vezu. ''Odustala sam od definiranja jer nema smisla da ga pilim o nečemu što on ne želi odlučiti'', iskrena je bila Monika.

Boris i Valerija su imali pomalo oprečne odgovore. ''Jako smo zaljubljeni'', bio je njezin odgovor. ''Nismo još u vezi, ali mislim da bi moglo biti nešto više od prijateljstva, ali mislim da je ona prava žena za mene. Sviđa mi se što je iskrena i što je dosta lijepa'', rekao je Boris pa su oboje zaključili da će vjerojatno ostati zajedno.

Kako će proći okupljanje svih farmera, tko je s kim završio,ne propustite pogledati već u ponedjeljak od 21 satna RTL-u, a ako ste propustili neku od dosadašnjih epizoda, gledajte je na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.