Ljubav je na selu

Upoznajte Darijevu i Miljenkovu 'zlatnu djevojku'

Upoznajte dvije kandidatkinje koje su savršene za Darijava i Miljenka i tako odabrane kao njihove 'zlatne djevojke'.

Press
15.04.2018 18:00

Ivona Hlevnjak dolazi iz Osijeka, ima 23 godine, a pismo je poslala Dariju Gašpariću . Po struci je upravni referent, a slobodno vrijeme koristi za rješavanje križaljki i čitanje knjige. Njezina posljednja veza joj je ostavila ožiljke. Od partnera očekuje razumijevanje, da joj bude potpora, iskren i pošten, a fizički izgled nije joj presudan. Bitno joj je da je ljubav uzvraćena, a radi ljubavi bi preselila negdje na more.

Zorka Čirjak dolazi iz Benkovca i ima 59 godina, a pismo je poslala Miljenku Mišiću . Po struci je bio-prana psihoterapeutkinja, a trenutno je u mirovini. U slobodno vrijeme voli trčati po traci, hodati i pomagati drugima. Za sebe kaže da previše vjeruje drugim ljudima, a najljepši dan u životu izdvaja dan kad se rastala. Dva puta je bila u braku i dva put se rastala, a glavni motiv za prijavu u show Ljubav je na selu" je pronalazak prave ljubavi. Voljela bi upoznati zanimljivog muškarca od kojeg očekuje da bude iskren i emotivan. Jako voli životinje i zna raditi sve farmerske poslove.Zbog ljubavi bi se preselila bilo gdje jer kako kaže, bitno je da je ljubav iskrena i prava.

Farmere u ponedjeljak čeka finalni odabir djevojaka koje će s njima poći na farmu. Koje će to dame biti i koja iznenađenja pripremaju svojim potencijalnim srodnim dušama, ne propustite pogledati idući tjedan od 20 sati na RTL-u.