Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U potrazi za srodnom dušom!

Ovi farmeri traže ljubav - pošaljite im pisma!

I ove sezone gledat ćemo farmere i farmerice u potrazi za ljubavlju, a u prvoj epizodi, predstavlja se 11-ero kandidata, nakon kojih će gledateljice moći slati pisma onima koji im se sviđaju, ne bi li ih upoznali te na kraju možda i pronašli svoju srodnu dušu.

Image
Press/ 4.1.2018. u 8:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Domagoj Škobić (39), Aljmaš

Domagoj je veliki slavonski zemljoposjednik i biznismen. Bavi se svim granama poljoprivrede i najveći je proizvođač marelica i trešanja u Hrvatskoj. Nažalost, zbog svoje ambicioznosti i karijere, trpio je njegov ljubavni život, a to je kulminiralo rastavom nakon 15 godina braka, u kojem je dobio dvoje djece. Rastavu, ponajviše zbog svoje djece, još nije uspio preboljeti, ali je zato iz nje izvukao neke životne pouke koje su mu, kako sam kaže, otvorile oči. Ističe kako bi iskrenost trebala biti osnovni princip kojim pristupamo svemu u životu, stoga to pokušava primijeniti i u poslu te ljubavi. Priznaje da je slab na lijepe i bujne žene, ali da traži odabranicu s dušom i karakterom. Veliki je boem i prijatelji ga opisuju kao magnet koji privlači sve oko sebe svojim šarmom i inteligencijom. 

Image
Foto:
Image

Anto Vardić (45), Đakovo

Anto je osebujni farmer koji se iz Bosne nakon rata preselio u okolicu Đakova, u Levanjsku varoš. Osebujan je po tome što, osim što brine o svojim ovcama, plete, veze, hekla, pa čak i uči ostale žene kako se to radi. Njegova fascinacija navedenim zanatima izaziva raznorazne reakcije kod sumještana, ali on kaže da ga nije briga što ljudi misle dok god svi kupuju njegove čarape. Po tome je i dobio svoj nadimak – ''Anto Čarapica''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prije rata skoro je stao pred oltar sa svojom susjedom, ali nakon što ih je rat rastavio, Anto nije bio u vezi skoro 25 godina. Njegov težak život u izbjeglištvu u čak trima različitim zemljama, prije nego što se vratio u Hrvatsku, prava je tragična priča, ali Anto ne skida osmijeh sa lica jer, kako kaže, za sreću je potrebno malo. Obožava djecu i htio bi pronaći ženu s kojom bi mogao ostvariti snove jer smatra da mu je ovo zadnji vlak.

Image
Foto:
Image

Ivan Marenić (32), Košutarica

Upravo se čita

Ivan je plemenit i izrazito vrijedan mladić koji dolazi iz Košutarice kraj Jasenovca. Na svojoj farmi brine o svim životinjama koje posjeduje, od krava, svinja, gusaka i kokoši pa sve do kućnih ljubimaca – 3 psa i 4 mačke. No njegova su najveća fascinacija poljoprivredni strojevi – traktori, kombajni i sl. – a u njegovom kraju govore da nema boljeg stručnjaka od njega. Nažalost, njegova predanost poljoprivredi dosad nije nalazila na razumijevanje cura, pa Ivan nikako ne može pronaći ozbiljnu djevojku, a njegova majka kaže kako moli Boga da dođe dan kad će sa svojom snahom moći popiti jutarnju kavu. Strastveni je lovac i izrazito je angažiran u očuvanju divljači u svom kraju, a osim toga, voli pomagati svojoj zajednici i kao član lokalnog DVD-a.

Image
Foto:
Image

Boris Kovačić (55), Ruskamen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Boris je omiška legenda bez koje se ne može zamisliti dobra fešta jer je uvijek spreman povesti pjesmu. Mještani ga obožavaju, ali nema sreće u ljubavi. Naime, kao pravi Dalmatinac, vrijedan je, pošten i odan, ali nikako da pronađe onu pravu. Traži ženu s kojom će provesti život i s kojom bi volio zasnovati obitelj. Kad ne radi svoj dnevni posao, Boris ili Borko, kako ga od milja nazivaju u Omišu, svoje vrijeme provodi u vrtu, masliniku ili iznajmljuje apartmane. 

Image
Foto:
Image

Vatroslav Tijan (39), Ražanac

Vatroslav je urbani muškarac kojem je dojadila gradska vreva, a svoj je raj pronašao u Ražancu podno Velebita. Svoje vrijeme provodi baveći se iznajmljivanjem apartmana i ugostiteljstvom, a nedavno je odlučio učiniti nešto i s neiskorištenom djedovinom na kojoj je zasadio preko 200 maslina i 600 smokava. Uz to, ima i svoju farmu kokoši. Iako je na prvu sramežljiv, kad upozna djevojku, brzo se opusti. U potrazi je za normalnom, simpatičnom curom s kojom bi volio podijeliti život jer je sada, kaže, napokon sazrio.

Image
Foto:
Image

Miljenko Mišić (70), Čibača, Dubrovnik,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Miljenko je pravi gospodin bogatog životnog iskustva. Strastveni je lovac, bavi se ribolovom, a igra i tenis. Pored toga, kondiciju održava dugim šetnjama svojim imanjem na kojem drži kokoši, krave, koze i ovce. Često ga put odvede i u njegov voljeni Dubrovnik, u koji, naravno, odlazi pješice. Svoju je veliku ljubav, suprugu s kojom je život dijelio 40 godina, izgubio zbog bolesti, a u emisiju se prijavio na nagovor kćeri kako bi možda pronašao srodnu dušu s kojom će proveo starost. 

Image
Foto:
Image

Josip Ćiritović (34), Benkovac

Josip je skroman i vrijedan momak koji uživa u svojim maslinama, smilju, vinogradu i bademima. Ima i svoje stado koza i nema mu dražeg nego popiti čašu svježeg kozjeg mlijeka. Kad ne radi na svojoj farmi, obrađuje poznati benkovački kamen i to posebnom tehnikom koja se u njegovoj obitelji prenosi s koljena na koljeno. Dosad nije pronašao srodnu dušu jer je uvijek nailazio na djevojke koje su ga pokušavale iskoristiti. Volio bi upoznati poštenu, umjerenu djevojku u dobi od 25 do 35 godina s kojom bi se napokon skrasio.

Image
Foto:
Image

Dario Gašparić (23), Sv. Petar Čvrstec

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dario posjeduje veliko imanje i na njemu ima krave, koze i, njemu najdraže, konje. Voli putovati s konjima te ima nekoliko zaprega kojima obilazi okolna mjesta kad su u njima neka svečana događanja. Član je dobrovoljnog vatrogasnog društva u kojem se najviše druži s prijateljima. Dario svira harmoniku i u društvu voli povesti pjesmu, a najviše fešti pripremi u svojoj vikendici. Dosad nije imao ozbiljnu vezu, ali se nada da će pronaći onu pravu koja bi mu bila oslonac i potpora u životi. Cijela obitelj navija da Mladen dovede snahu doma i da im se pridruži u radu na poljoprivredi. Sebe opisuju kao veselu i sretnu obitelj koja će otvorenih ruku prihvatiti buduću snahu.

Image
Foto:
Image

Hrvoje Gregurić (39), Donje Zdjelice

Hrvoje se bavi uzgojem autohtone hrvatske peradi, a uz to uzgaja i svinje, konje, koze i paunove. Zaposlen je kao timaritelj deva u Hrvatskoj Sahari, i kaže da je to najljepši posao na svijetu jer su deve divlje, ali i najdivnije životinje. Aktivni je član Povijesne udruge Sv. Juraj koja se bavi rekonstrukcijom povijesnih bitki. Strastveni je ribič, ali sve teže pronalazi vrijeme za taj hobi. Razveden je i ima dvojicu sinova, za koje kaže da su mu sve na svijetu. Razvod mu je bio najteža situacija u životu, ali tvrdi da je to iza njega i da je spreman krenuti naprijed. Prijavio se jer zaista želi pronaći ljubav i nada se da naći nekoga tko ima malo ljubavi za njega.

Image
Foto:
Image

Ivan Kosar (68), Potok

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iz Popovače nam dolazi Ivan, zaljubljenik u konje. Ksvojih desetak grla drži najviše zbog svojih unuka koji ih obožavaju. Unatoč godinama, još uvijek je u sjajnoj formi te mu nije problem voditi veliko imanje na kojem, osim konja, ima i krave, svinje, kokoši, purane itd. Osim životinja ima i puno oranica na kojima uzgaja ječam, zob i kukuruz. Uz pomoć poljoprivrede, odškolovao je troje djece i unuka koji je već došao do magisterija. Ostao je udovac prije tri godine, nakon što mu je umrla supruga s kojom je bio u braku 43 godine. Veliki je romantik, brinuo bi o ženi i sve joj osigurao. Kaže da je u godinama kad za njega ne postoje loše žene, već samo dobra, bolja i još bolja.

Image
Foto:
Image

Mladen Vidulin (49), Kanfanar, selo Červari

Mladen obožava ovce i koze te ih ima više od 20, a uz njih obrađuje i zemlju. U svojoj alatnici od drveta izrađuje razne pomoćne predmete za poljoprivredu. U slobodno vrijeme voli plesati, a jedan od motiva za prijavu u "Ljubav je na selu" bio je pronalazak djevojke s kojom bi mogao plesati. Mladena prijatelji opisuju kao radišnog i veselog, a oni su mu i najveća potpora otkad mu je umrla teta s kojom je živio. Mladen kaže da su žene za njega bogatstvo i sve bi dao za neku s kojom bi provodio duge zimske večeri, a najdraže bi mu bilo da se jave djevojke iz Slavonije. 

Press/ 4.1.2018. u 8:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba