Ljubav je na selu

Upoznajte odabranice koje su farmeri odlučili povesti kući!

Nakon nekoliko uzbudljivih dana tijekom kojih su imali prilike bolje upoznati sve djevojke, farmeri su odabrali tri sretnice koje su odlučili povesti na svoja imanja. Upoznajte ih!

Press
18.04.2018 21:10

Farmer Vatroslav Tijan odlučio je na svoju farmu provesti Valentinu, Martinu iZoricu, dok je Josip Ćiritović odabrao Luciju, Mirjanu i Nikolinu, a Denis Rumac bi htio bolje upoznati Irenu, Ines i Moniku. Upoznajte ih!

Valentina Kordić

Valentina Curić ima 25 godina i dolazi iz Čitluka, a pismo je poslala Vatroslavu Tijanu za kojeg kaže da joj je bio jako simpatičan na prvu. Frizerka je po struci, radi kao ugostitelj ali u slobodno vrijeme se bavi manikurom i pedikurom. Valentina je bila u braku pola godine. Zgodna plavuša se nada da će u Vatroslavu naći muškarca koji će je voljeti i cijeniti. Za sebe kaže da je komunikativna, vesela i društvena, ali ponekad i previše naivna. U slobodno vrijeme voli voziti bicikl, šetati sa psom i trčati. Voljela bi se zaljubiti, imati obitelj i djecu, a kod partnera nikad ne bi mogla prijeći preko laži i prevare. Valentina zna raditi sa životinjama i obrađivati zemlju. Zbog ljubavi bi se preselila na selo, a partnerove godine joj nisu toliko bitne, bitno je da se dogodi neki 'klik'.

Martina Oštrić ljubav je na selu

Zadranka Martina Oštrić je prvostupnik upravnog prava, a u slobodno vrijeme voli organizirati karaoke. Za sebe kaže da je naivna i brzopleta te da dobro pjeva. Nikad nije bila u ozbiljnoj vezi, a u show se prijavila na nagovor prijatelja i zato što voli upoznavati nove ljude. Pismo je poslala Vatroslavu Tijanu i veseli se druženju s njim.

Od partnera očekuje da bude iskren i da nije nizak, a nikad ne bi prihvatila da puno stariji od nje. Iako ne zna raditi farmerske poslove spremna ih je naučiti. Rodni grad smatra najljepšim gradom pa bi zbog ljubavi bila spremna preseliti na more, po mogućnosti u okolici Zadra.

Zorica Sehit ljubav je na selu

Zorica Sehit dolazi iz Pitomače, ima 33 godine, a pismo je poslala Vatroslavu. Po struci je ugostitelj i trenutno radi kao konobarica. U slobodno vrijeme voli čitati i pisati pjesme, priče i dnevnik. Najljepši dan u životu joj je dan kada je rodila kćer, a kaže da je sretno rastavljena. Za sebe kaže da je odgovorna, društvena, uredna, iskrena i vrlo oprezna. Glavni motiv za prijavu u Ljubav je na selu" bila je upoznavanje novog i zanimljivog muškarca, a Vatroslava misli osvojiti svojim 'poljoprivrednim sposobnostima'. Kod partnera očekuje da bude zabavan, komunikativan, vesele naravi i pozitivan, te kako kaže, mora mirisati i držati do sebe. Smatra da u vezi uvijek mora biti kompromis i nikad ne bi prihvatila da partner nije razuman. U bližoj budućnosti bi voljela imati lijep, normalan i ugodan život.

Lucija Mazalin

29-godišnja Šibenčanka Lucija Mazalin po struci je pomoćni kuhar, a trenutno radi u jednoj trgovini kao čistačica. U slobodno vrijeme voli slušati glazbu i ići u teretanu te čitati ljubavne knjige. Voli izrađivati i stvarati svojim rukama. Lucija nikad nije bila u vezi, te priznaje da ju privlače visoki sportski tipovi muškarca, a svoje je pismo poslala Josipu Ćiritoviću kojeg smatra dobrim, zabavnim čovjekom. Od budućeg partnera očekuje da je zabavan te da nije dvoličan, a nikada ne bi prihvatila nekoga tko joj laže. U bližoj budućnosti bi se voljela skrasiti i imati djecu. Lucija obožava životinje, a kaže da zna raditi većinu poslova u poljoprivredi te da dobro kuha. Radi ljubavi bi se odselila gdje god jer joj je bitno da se osjeća ispunjeno uz svoju bolju polovicu.

Mirjana Gajski

Zagrepčanka Mirjana Gajski je po struci zaštitarka i tim se poslom bavi već sedam godina. Za sebe kaže da je vesela i zanimljiva osoba koja u slobodno vrijeme voli plesati. Pismo je poslala Josipu Ćiritoviću jer joj je na prvu bi simpatičan iako joj nije dao prostora za komunikaciju. 'Nećeš ostati praznog želuca!', poručila mu je Mirjana. Od partnera očekuje da bude vrijedan, radišan i topla i pozitivna osoba te da drži do sebe. Jako voli životinje i zna raditi većinu farmerskih poslova. Zbog ljubavi bi se najradije preselila u Zagorje ili negdje na more.

Nikolina Cvek

Nikolina Cvek dolazi iz Pule i ima 25 godina, a već se prijavljivala u 'Ljubav je na selu' i prethodnih sezona. Ove godine pismo je poslala Josipu Ćiritoviću iz Benkovca. Po struci je trgovkinja, a u slobodno vrijeme bavi se plesom, pjevanjem, svira klavir i violinu. Nikolinin glavni motiv za prijavljivanje u emisiju je, kako kaže, da pokaže što zna te da napokon nađe osobu u koju će se zaljubiti budući da je iz zadnje veze, koja je trajala četiri godine, izašla povrijeđena. Od partnera očekuje da je prihvati kakva je, da je iskren te da voli razgovarati, a fizički izgled joj nije presudan. Ipak, priznaje, voli visoke dečke ne starije od 30 godina. Obožava životinje, a kaže da se dobro snalazi u vrtu te da odlično kuha.

Irena Lalin

Plavokosa 45-godišnja Irena Lalin dolazi iz Biograda na Moru, a prijavila se po drugi put kako bi još jednom okušala sreću i pronašla srodnu dušu. 'Prijavljivat ću se dok god ne nađem svog alfa mužjaka!', kazala je Irena koja je odabrala Denisa Rumca. Osvojiti ga misli jednostavnošću i iskrenošću. Irena je bila devet godina u braku iz kojeg ima dva odrasla sina. Po struci je farmaceutski tehničar, a trenutno radi u hotelu. Irena svoje slobodno vrijeme rado koristi za vožnju biciklom i plivanje. U showu bi voljela upoznati iskrenog i dobrog muškarca koji bi je volio takvu kakva je. Zna raditi sve seoske poslove, a cilj joj je pronaći ljubav svog života, kako kaže, da postanu jedna duša - jedno tijelo. Za sebe kaže da joj je mana što je previše iskrena, ali da joj je to i vrlina.

Ines Petric

Atraktivna 45-godišnja Zagrepčanka Ines Petrić , po treći put se prijavila u emisiju, a vrijeme će provesti na farmi Denisa Rumca kako bi okušala sreću i napokon pronašla pravu ljubav. Osim što vodi svoj frizerski salon, svakodnevno vježba i brine o svom izgledu. Ines je bila u vezi 15 godina i imali su zajedno frizerski salon, te je on bez njenog znanja otvorio novi frizerski, pa je ona uzela svoje stvari i odselila. Atraktivna crnka sanja da upozna simpatičnog partnera koji bi za nju napravio nešto što do tada nikada nije. Voljela bi da partner ima dobre osobine, jak karakter, lijepe oči, zube i usne. Zbog ljubavi bi se preselila bilo gdje ali najviše bi voljela živjeti na moru. 'Denise nadam se da ćeš mi prirediti dosta veša za peglanje, jer i to radim!', rekla je Ines.

Monika Milinkovic

Monika Milinković dolazi iz Umaga i ima 40 godina, a pobliže će upoznati farmera Denisa Rumca. Po struci je ekonomistica, a trenutno radi kao knjigovođa. Svoje slobodno vrijeme rado koristi za druženje s prijateljima, pečenje kolača i šetnju. 'Ne bi mi smetalo da se Denis udeblja pored mene!', kaže Monika. Za sebe kaže da je iskrena i druželjubiva, a kao manu navodi da je perfekcionistica. Najljepše iskustvo u životu joj je rođenje kćeri koja ju je i nagovorila da se prijavi u emisiju. Bila je dugo godina u braku, a nakon što se razvela imala je jednu vezu koja nije dugo potrajala. Kod partnera očekuje da je iskren i ozbiljan te priznaje da ju privlače jači muškarci. Monika voli životinje i zna raditi farmerske poslove.