Ljubav je na selu

Upoznajte odabranice koje su farmeri odlučili povesti kući!

Nakon nekoliko uzbudljivih dana tijekom kojih su imali prilike bolje upoznati sve djevojke, farmeri su odabrali tri sretnice koje su odlučili povesti na svoja imanja. Upoznajte ih!

Press
17.04.2018 21:10

Farmer Hrvoje Gregurić odlučio je na svoju farmu provesti Sandru, Tanju i Lanu, dok je Dario Gašparić odabrao Ivonu, Dijanu i Nadin, a Miljenko Mišić bi htio bolje upoznati Zorku, Margitu i Maru. Upoznajte ih!

sandra skrinjar ljubav je na selu

Sandra Škrinjar dolazi iz Gline i ima 30 godina. Po zanimanju je frizerka ali je trenutno nezaposlena. Sandra ima dvoje djece, Niku (8) i Lovru (6), i kaže da je sretno rastavljena. Voli se zezati i nasmijavati druge, a prijatelji za nju kažu da je otkačena. Najljepša stvar koja joj se dogodila u životu bilo joj je rođenje njezine djece, a kao najteži trenutak u životu Sandra navodi rastavu. 'Trebalo mi je malo duže vremena da se oporavim budući da sam bila trudna sedam mjeseci kad sam otišla', otkrila je Sandra koja priznaje da joj bivši svekar i svekrva uvelike pomažu oko djece jer da sama ne bi sve stigla. U slobodno vrijeme Sandra zajedno sa svojom kćerkicom pleše balet. Za Hrvoja se odlučila jer je, kaže, vrijedan, normalan dečko i da je prošao isto što i ona. 'Hrvoje je dobrica velika zato je i nadrapao u životu isto kao i ja', objasnila je.

tanja ljubav je na selu

Šibenčanka Tanja Mamić ima 37 godina, a po struci je aranžer cvijeća. U slobodno vrijeme kaže da sluša tuđe probleme. Za sebe pak kaže da je iskrena, vedra, direktna, nepredvidljiva i bez dlake na jeziku. Najljepše iskustvo u životu je, otkriva, dan kada je postala majka i dan kada se rastala. 'Posesivna ljubomora, to ubija psihu', objasnila je Tanja razlog rastave. Tanja se prijavila kod Hrvoja Gregurića, a namjerava ga osvojiti spontanošću. 'Ne obazirem se na konkurenciju', kazala je Šibenčanka. Od partnera očekuje da je pažljiv, duhovit i komunikativan, te da ima crnu kosu i da je sportski tip. Nikada ne bi prihvatila posesivnu ljubomoru, laž i prevaru.

lana ljubav je na selu

Lana Kovač dolazi iz Babotoka i ima 21 godina i živi s majkom i bratom. Pismo je poslala Hrvoju Greguriću. Po struci je komercijalista, a trenutno studira stručni studij Poslovanje i menadžment u medijima". Slobodno vrijeme koristi za jahanje konja i čitanje knjige. Mlada studentica nikada nije bila u vezi jer je, kako kaže, jako izbirljiva. 'Ja sam netko tko iz dana u dan želi postati bolja osoba', otkrila je Lana, a Hrvoja želi upoznati ne bi li doznala koje su to njegove osobine zbog čega je odlučio živjeti u šumi odcijepljen od ostatka svijeta. 'Jedva čekam otkriti tu misteriju!, priznala je Lana. Kod partnera nikad ne bi oprostila nevjeru, a u budućnosti bi voljela da je ispunjena i sretna. Kaže da ne postoje neugodne situacije u njezinom životu, dok bi kao najljepši događaj izdvojila dan kada je dobila konja.

ivona hlevnjak ljubav je na selu

Ivona Hlevnjak dolazi iz Bilja nedaleko od Osijeka, ima 24godine, a pismo je poslala Dariju Gašpariću. Po struci je upravni referent, a slobodno vrijeme koristi za rješavanje križaljki i čitanje knjige, naročito ljubavnih. Ljubav je za Ivonu kada s partnerom može dijeliti sve svoje osjećaje. Njezina posljednja veza joj je ostavila ožiljke. Smatra da će se snaći na farmi ali se plaši konja, krava i koza. Od partnera očekuje razumijevanje, da joj bude potpora, iskren i pošten, a fizički izgled nije joj presudan. Bitno joj je da je ljubav uzvraćena, a radi ljubavi bi preselila negdje na more.

dijena orlovčić ljubav je na selu

Dijana Orlovčić ima 28 godina i dolazi iz Zagreba. Za Darija se prijavila jer misli da je drag i simpatičan dečko. 'Najviše su mi se svidjele njegove zelene oči i crveni obrazi' otkrila je Dijana što joj se sviđa na Dariju. Mlada Zagrepčanka voli kuhati, a trenutno je nezaposlena. Hobiji su joj rolanje, vožnja biciklom i izlasci, a voli životinje iako nije imala iskustva na farmi. Dijana se nada da će se dobro uklopiti u seoski život.

nadin ljubav je na selu

Nadin Jurić dolazi iz Solina i ima 24 godine. Pismo je poslala Dariju Gašpariću, a kod njega ju je privuklo to što je sličnih godina kao i ona i čini joj se jako simpatičan. 'Moj adut za osvojiti Darija je međusobno poštivanje, uzajamna ljubav i razumijevanje', kazala je Nadin. Po struci je kuharica, a u slobodno vrijeme pleše, voli se šminkati i izlaziti s prijateljima. Za sebe kaže da je jako tvrdoglava i da voli pomagati drugim ljudima. Također, kaže, voli prirodu i životinje. Do sada je imala kratke veze jer kako kaže, više sreće ima u igrama nego u ljubavi. Kod partnera očekuje da je duhovit, iskren i otvoren te da ima do 30 godina. U bližoj budućnosti bi voljela osnovati djecu, a veliki san joj je živjeti na selu.

zorka cirjak ljubav je na selu

Zorka Čirjak dolazi iz Benkovca i ima 59 godina, a pismo je poslala Miljenku Mišiću kojem, kako kaže, 'jedva čeka počistiti auru'. Po struci je bio-prana psihoterapeutkinja, a u mirovini je. No to je ne sputava da se bavi svime što voli. U slobodno vrijeme trči na traci, hoda i pomaže drugima. Za sebe kaže da previše vjeruje ljudima, a najljepši dan u životu izdvaja dan kad se rastala. Dva puta je bila u braku i dva put se rastala, a glavni motiv za prijavu u show Ljubav je na selu" je pronalazak prave ljubavi. Voljela bi upoznati zanimljivog muškarca od kojeg očekuje da bude iskren i emotivan. Jako voli životinje i zna raditi sve farmerske poslove.Zbog ljubavi bi se preselila bilo gdje jer kako kaže, bitno je da je ljubav iskrena i prava.

margita vondrčak ljubav je na selu

Margita Vondraček dolazi iz Bestovja i ima 70 godina, isto kao i farmer Miljenko Mišić kojem je poslala pismo. Po struci je ekonomistica, a u mirovini je. U slobodno vrijeme voli čuvati unuke, čitati knjige, slušati glazbu i šetati oko jezera. Za sebe kaže da je vrlo emotivna, vesela, iskrena, poštena i otvorena. Najljepši dan u životu joj je bio kad se zaljubila u svog supruga prije 50 godina, te rođenje unučadi kojih ima čak petero. U braku je bila 46 godina, a supruga je izgubila na njihovu 46. godišnjicu braka. Kada je ugledala farmera Miljenka na ekranu, kaže, njegova priča ju je motivirala da se prijavi u emisiju te da ga bolje upozna.

mara sucic ljubav je na selu

Mara Sučić rođena je u selu Paljuv kraj Zadra, a skoro cijeli svoj život živi u Zagrebu. Mara je u mirovini, a u svoje slobodno vrijeme statira, putuje ,kugla, trči, pliva. U braku je bila osam godina, te se odlučila rastati. 'Neću nikome više polagati račune', kazala je Mara. Već duže nije u vezi, a glavni motiv za prijavu u Ljubav je na selu" joj je Miljenko kojeg smatra prekrasnim čovjekom. 'On zna što želi i to je dao do znanja svima', rekla je Mara. Od partnera očekuje da drži do sebe i dovoljno zarađuje. Mara zna raditi sve farmerske poslove i jako voli životinje.