Ljubav je na selu

Upoznajte Vatroslavovu i Josipovu 'zlatnu djevojku'

Upoznajte dvije kandidatkinje koje su savršene za Vatroslava i Josipa i tako odabrane kao njihove 'zlatne djevojke'.

Press
14.04.2018 18:00

Valentina Kordić ima 25 godina i dolazi iz Čitluka, a pismo je poslala Vatroslavu Tijanu iz Ražanca. Frizerka je po struci, ali u slobodno vrijeme se bavi manikurom i pedikurom. Valentina je bila u braku pola godine. Zgodna plavuša se nada da će u Vatroslavu naći muškarca koji će je voljeti i cijeniti. Za sebe kaže da je komunikativna, vesela i društvena, ali ponekad i previše naivna. U slobodno vrijeme voli voziti bicikl, šetati sa psom i trčati. Voljela bi se zaljubiti, imati obitelj i djecu, a kod partnera nikad ne bi mogla prijeći preko laži i prevare. Valentina zna raditi sa životinjama i obrađivati zemlju. Zbog ljubavi bi se preselila na selo, a partnerove godine joj nisu toliko bitne, bitno je da se dogodi neki 'klik'.

Zagrepčanka Mirjana Gajski je po struci kuharica, a trenutno radi kao čistačica. Za sebe kaže da je vesela i zanimljiva osoba koja u slobodno vrijeme voli plesati. Pismo je poslala Josipu Ćiritoviću , a od partnera očekuje da bude vrijedan, radišan i topla i pozitivna osoba te da drži do sebe. Jako voli životinje i zna raditi većinu farmerskih poslova. Zbog ljubavi bi se najradije preselila u Zagorje ili negdje na more.

Farmere u ponedjeljak čeka finalni odabir djevojaka koje će s njima poći na farmu. Koje će to dame biti i koja iznenađenja pripremaju svojim potencijalnim srodnim dušama, ne propustite pogledati idući tjedan od 20 sati na RTL-u.