Ljubav je na selu

Vatroslav sasvim iskreno: 'Djevojka mora napraviti prvi korak, a na meni je onaj drugi!'

Iako ima onih muškaraca koji drže do tradicije, Vatroslav je jedan od onih koji nema nikakvih problema s time da mu djevojka prva priđe.

Press
30.03.2018 18:00

Vatroslav Tijan priznaje da voli da djevojka napravi onaj prvi korak, kako bi on mogao lakše onaj drugi. Pohvalno je kada žena prva priđe muškarcu, a i tada mi je lakše da napravim onaj drugi korak", otkrio je 39-godišnji farmer, koji za sebe kaže da je ekonomičan, vrijedan, sposoban i dobar.

Osim što mu je bitno da mu se djevojka svidi na prvi pogled, mora biti vrijedna, iskrena i voljeti prirodu, jer je kako kaže, i sam pobjegao iz gradske vreve u Ražanac baš kako bi uživao u mediteranskoj klimi i blizini mora što i čini to mjesto ugodnijim za boravak.

Tako naš farmer svoje vrijeme provodi u malom rajskom priobalnom mjestu Ražancu, smješteno nedaleko od Zadra, gdje se bavi iznajmljivanjem apartmana, ali i gdje je zasadio 200 maslina i 600 smokvi te ima svoju farmu kokoši.

Vatroslav je imao dvogodišnju vezu te se iz Zagreba preselio u podno Velebita samo zbog svoje ljubavi prema prirodi. U popularni show Ljubav je na selu" prijavio se kako bi pronašao simpatičnu djevojku s kojom će kliknuti na prvu te koju bi volio dovesti u Sjevernu Dalmaciju.

H

oće li se našem Vatroslavu ta želja ostvariti, doznat ćemo u novoj sezoni popularnog showa Ljubav je na selu", koja počinje od ponedjeljka, 2. travnja od 20 sati na RTL-u!