Play ponuda
Play ponuda
LJUBAV NE POZNAJE GRANICE

VIDEO: Omiljeni par iz ‘Ljubav je na selu’ danas sretno živi u Kanadi sa sinčićem, a evo kako je počela njiho...

Brojni obožavatelji broje sitno do početka jubilarne, 15. sezona omiljene ‘Ljubav je na selu, a hoće li netko od 11 novih farmera pronaći svoju srodnu dušu baš poput Srećka, moći će provjeriti uskoro na RTL-u!

RTL.hr/ 26.2.2023. u 15:00
Play ponuda

Da show ‘Ljubav je na selu’ uspješno spaja usamljena srca, svi već jako dobro znaju, a impresivne brojke od 18 brakova i veza te 20-ero djece bivših farmera samo su dokaz da prava ljubav uvijek nađe put.

A upravo je pravu ljubav i obitelj poželio i farmer Srećko Ponjavic iz Kanade koji se gledateljima predstavio u 11., internacionalnoj sezoni showa. A što je poželio, to je i pronašao - Amorova Vila spojila ga je s Antonijom Beščec, mladom Virankom, danas njegovom suprugom te majkom njihova sinčića Petra, zbog koje već nekoliko godina ne skida osmijeh s lica.

No kako je sve počelo? Antonija se zaljubila u Srećka čim ga je vidjela na TV-u i prijavila se u emisiju. Produkcija je prepoznala da su stvoreni jedno za drugo i Antonija je postala Srećkova "zlatna" djevojka. Kad su se upoznali, odmah su počele frcati iskre. Farmer iz kanadskog Lethbridgea pozvao je nju i još dvije djevojke, Martinu Serdar i Marijanu Črlenec, na svoju farmu, a iz aviona je bilo jasno kako mu je Viranka najdraža.

Image
Foto:
Image

Nikoga nije iznenadilo da je Srećko baš nju odabrao da mu se pridruži na romantičnom putovanju, koje je završeno ručkom kod Antonijine obitelji gdje su se svi upoznali.

Nakon snimanja Antonija je vrlo brzo spakirala kovčege i otputovala ‘preko velike bare’ kako bi ona i Srećko provjerili je li njihova ljubav ono pravo, a ispostavilo se da jest! Ubrzo su se vjenčali, prvo građanski, a zatim i crkveno, a nakon toga dobili su i sinčića Petra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Na svojim društvenim mrežama s pratiteljima rado dijele fotografije iz privatnog života na kojima se sasvim jasno vidi koliko su sretni i zaljubljeni.

Kako je započela njihova ljubavna priča u ‘Ljubav je na selu’ pogledajte u videu, a hoće li netko od 11 novih farmera jubilarne, 15. sezone pronaći svoju srodnu dušu baš poput Srećka, gledatelji će moći provjeriti uskoro na RTL-u!

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Ponedjeljak - nedjelja u večernjem terminu
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNA OBITELJ

Predivne vijesti! Dušan iz 'Ljubav je na selu' uspio doći do supruge i sina: 'Stigli su kući iz rodilišta'

Play ponuda

Više s weba