Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
LJUBAV JE NA SELU

VIDEO - Ovo nitko nije očekivao! Ana-Paula otišla doma, mama je došla po nju

''Pokazala je da je agresivna i jako bezobrazna i nije mi nimalo svejedno'', rekao je Boris o svojoj 'zlatnoj djevojci'

RTL.HR/ 28.2.2019. u 21:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Boris je Ana-Paulu odveo na piknik, a ona mu je rekla da joj je jako dosadan i da je stalno nešto ispituje. ''Znači samo sam dosadan? Što si toliko onda ostala?'', pitao ju je Boris. ''Pa eto..'', kratko je rekla Ana. ''Onda ima šanse za nas dvoje možda?'', nastavio je Boris. ''Nema, nema šanse'', odrješita je bila Ana-Paula te mu na kraju rekla da je bio od koristi kad joj je obrisao tenisice od blata. ''Povrijedila me, pogodilo me to dosta ja sam se u nju zaljubio malo'', tužan je bio Boris nakon Aninog bahatog nastupa. ''Gruba sam bila prema njemu jer nisam bila dobre volje i to je to'', poslije je komentirala Ana.

''Pokazala je da je agresivna i jako bezobrazna i nije mi nimalo svejedno'', rekao je Boris o svojoj 'zlatnoj djevojci'. ''Svaki mušakarac bi otišao nakon onog što si mi rekla za tenisice, a ja sam ostao'', rekao je Boris. ''Mogao si se dići'', rekla je Ana-Paula, a onda se pojavila njezina mama Senka. ''Ajmo, dosta je, idemo kući, zašto mi se nisi javljala na telefon?'', rekla je mama, a Ana je ljutito rekla mami da ne ide s njom, no na kraju je ušla u auto i otišla s farme.

Avanture farmera i kandidatkinja iz 'Ljubav je na selu' ne propustite gledati već u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u. Ukoliko ste propustili neku od epizoda, možete je pogledati na RTLplayu.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOD ZVONKA NA FARMI

Irena i njezina iskrenost osvojila je gledatelje, a za RTL.hr kaže: 'San mi je postati voditeljica 'Ljubav je na selu'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba