Play ponuda
Play ponuda
Alter-ego

Vita Maslačak komentira Ivankino ponašanje na Josipovoj farmi: 'Ona je nešto kao vampir!'

Vita nije baš oduševljena Ivankinim izborom farmera

Image
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
RTL TV/ 24.2.2020. u 13:30
Play ponuda

Vita Maslačak jedna je od djevojaka koja je u petoj sezoni 'Ljubav je na selu' bila na imanju farmera Danka Bezmalinovića s Brača. Otkačena Vita odlučila je komentirati kako se njezin 'alter-ego' Ivanka Milutinović snašla na Josipovoj farmi te što misli imaju li Ivanka i on budućnost.

Umjetničke duše: Od Marijane slikarice do Irene glumice, evo čime se sve bave kandidatkinje 12. sezone

''Ivanku doživljavam kao ženo-muškarca. Povremeno imam strah kad je gledam. Onako, prisiljava me da mislim na nju i njezine naredne poteze. To ja nisam imala tako izraženo. U pitanju su bili stariji ljudi, tada'', objašnjava Vita te nastavlja:

''Izgleda da je u međuvremenu Ivanka obavila proces samoinicijacije. Sada crpi izvore svoje mladolikosti iz mladih ljudi. Ona je nešto kao vampir! Ja bih rekla da je Josip, ali i svatko drugi mlad kao on, u startu izgubio. Žao mi je, ali bolja riječ mi ne pada na pamet. Mali to neće izdržati, to će ostati samo površinsko grebanje. Jedan dodir, jedan poljubac, možda...i to je to'', objašnjava Vita te dodaje da Ivankin izbor 20 godina mlađeg muškarca nikako nije njezin ''đir''.

Image

Ljubav je na selu

dokumentarna sapunica
Hrvatska - 2021
Voditelj
Anita Martinović
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba