Ljubav je na selu

Vruća akcija Jovana i Pauline i 'happy end' Dragana i Monike: Prisjetite se ljubavnih zapleta desete...

Deseta sezona emisije 'Ljubav je na selu' bila je prepuna ljubavnih obrata! Od vruće afere Jovana i Pauline, preko Borisa koji se nesretno zaljubio u Ana-Paulu do Dragana i Monike koji su naposljetku ipak pronašli zajednički jezik, ovo su najbolje ljubavne priče! A 'Ljubav je na selu' snima i svoje 14. izdanje, stoga se pozivaju svi usamljeni farmeri i farmerice koji još nisu pronašli srodnu dušu da se prijave na e-mail adresi ljubavjenaselu@rtl.hr te pozivom na broj 060 501 556 (cijena poziva 3,49 kn/min iz fiksne, odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže), jer život na selu ljepši je udvoje!

RTL.hr
19.02.2021 18:34

Jovan i Paulina

Već na speed-dateu, Jovan i Paulina su se poljubili, a on je pred kamerama obećao da će kuharica iz Siska 'pasti'. Večer su završili u sobi, nakon seksi igrica u bazenu. Jovan je odlučio da neće pozvati Paulinu na svoju farmu, što je ona dobro prihvatila. Farmer iz Mlake Antinske je za RTL.HR potvrdio da je s atraktivnom plavušom ostao u dobrim odnosima i nakon emisije te da su u kontaktu, ali kao prijatelji.


Marko i Rasema

Usamljeni udovac iz Miljevaca oborio je s nogu sve tri svoje kandidatkinje: Milu, Kseniju i Rasemu, ali potonja mu je najviše prirasla srca. Nakon završetka emisije, njih su dvoje neko vrijeme bili u vezi, no ljubav nije opstala.

"Ona je sve htjela na svoju ruku", ispričao je Marko za RTL.HR, prepričavši situaciju koja je bila kap koja je prelila čašu: "Bio je brat kod mene, a ona nam nije dala da gledamo vijesti.


Ljubo i Ljubica

Komičar iz Metkovića oborio je s nogu simpatičnu Ljubicu, koja nije skidala osmijeh s lica u njegovoj prisutnosti. Već na prvom susretu je Ljubo zaključio da im "fali još samo matičar", no njihov je odnos završio u prijateljskim odnosima.