Play ponuda
Play ponuda
Večeras u 20 sati

Zašto je Miha promijenio odluku i koji talent skriva Žigo?

Pretposljednja epizoda 'Ljubav je na selu', u kojoj će se farmeri ponovno susresti sa svojim posljednjim odabranicama, a koja se emitira večeras od 20 sati, bit će prepuna iznenađenja.

Press/ 22.3.2016. u 15:10
Play ponuda

Neki će promijeniti svoju odluku, kao primjerice Mihael, koji će umjesto Sandre odabrati Saru te se iznenaditi njezinoj reakciji jer će biti potpuno drugačija od one kojoj se nadao. Također, susret Mihe i Sare bit će, blago rečeno, strastven!

Farmer Goran Špehar svojim će gestama sramežljivu Nikolinu napokon vidjeti u drugačijem svjetlu, a hoće li mu to goditi te u kojem će se smjeru razviti njihov odnos, gledatelji će vidjeti također večeras. Saznat će se i što su odlučili Vicko i Nada te Sandro i Monika i čeka li ih zajednička budućnost ili barem prijateljstvo. Neće nedostajati ni smijeha za koji je zadužen farmer Žigo, a koji će se iz Lučana zaputiti sve do Zagreba ne bi li se susreo s Božicom. Hoće li taj susret proći onako kako su se oboje nadali i zašto će Žigo glumiti modnog stilista Božici, ne propustite pogledati večeras u 20 sati, na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba