Play ponuda
Play ponuda
Ponos i dika Cetinskog kraja

Žigo - netipični farmer koji sam peče kruh i radi domaće vino

Najpopularniji farmer ovogodišnje sezone 'Ljubav je na selu', Goran Žigo iz Lučana kraj Sinja oduševio je i našu voditeljicu Marijanu Batinić.

Image
Foto: RTL
Press/ 3.3.2016. u 16:35
Play ponuda

- To je čovjek koji ti uđe pod kožu već pri prvom susretu. On je jedna velika dobričina i jako je zabavan - otkrila je Marijana.

Čim je došla snimati epizodu u Lučane iznenadila se gostoprimstvom mještana. 'Kod nikoga do sad nije došlo toliko ljudi, cijelo selo je doslovno došlo vidjeti kako ćemo snimati Žigu.

- On je tamo najveći hit i svi ga vole pa su rekli ako prođe dalje, okreću janjca, a ako ne prođe, onda se svi zajedno tješimo, ponovno s janjcem! - prisjeća se Marijana sa smijehom.

Također, mnogi ne znaju, a nismo ni mi znali, ali Žigo je jedan od rijetkih seoskih momaka koji sam peče kruh, radi svoje kobasice i vino.

- To nije tipično za momka sa sela da sam peče pogaču, no on to bez problema radi. Svaki put kad bih došla, dočekala me vruća domaća pogača, samo za mene. Sjećam se da se stalno ljutio jer sam je ja htjela jesti prije nego se ohladila, a to se tako, kaže, ne smije! - prepričala je Marijana svoje anegdote s najpoznatijim sinjskim brkom. Također, otkrila je da su se ona i Žigo nerijetko znali i posvađati.

- Ti se doslovno moraš svađati s njim jer bi mi svaki put htio dati nešto od hrane da ponesem doma i koliko god ja inzistirala da nema potrebe, na kraju bi u autu našla ili kobasice ili kruh. Ili bi mi jednostavno to kriomice spremio u ruksak-  otkrila je Mare kojoj je ova sezona 'Ljubav je na selu' jedna od najdražih. Što nas očekuje u novim epizodama, ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede od 20 sati na RTL-u.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELI IĆI

Kakva predivna gesta! Nikola je u 23 godine bio samo jedanput na moru, a Martina ga s obitelji pozvala k sebi u vikendicu

Play ponuda

Više s weba