Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DUPLE ZARUKE

Zoran zaprosio Suzi, Marijan Patty, a Rasema prekinula sa Zvonkom: 'On nije došao zbog mene...'

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu', romantično putovanje Zorana i Suzi bližilo se kraju, ali za ovo dvoje zaljubljenih životna avantura tek počinje.

RTL.HR/ 18.5.2021. u 22:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da je veza između Suzi i Zorana postala ozbiljna, potvrdili su oboje. ''Stalno dokazuje da je to – to!'', rekla je Suzi o Zoranu i njihovoj vezi, a onda je farmer iz džepa izvukao kutijicu i odlučio je pitati sudbonosno pitanje, na koje je Suzi odgovorila potvrdno!

''Znači sad si moja i gotovo!'', rekao joj je Zoran. ''Prsten ne mijenja ništa, to je samo još jedan dokaz naše ljubavi. Od nikoga nisam uzela prsten, samo od njega'', zaključila je sretno Suzi dodajući da bi svog farmera mogla cijeli dan ljubiti od sreće.

Neven i Samanta proveli su neobično jutro na Braču gdje ju je on pokušao iznenaditi romantičnim doručkom no kad je Samanta vidjela da je riječ o mesnom doručku, kefiru i krastavcima entuzijazam joj je brzo pao.

''Degutantno. Najgori doručak koji mi je itko ikad priredio u životu!'', smijala se Samanta. Nakon neuspjelog doručka farmer ju je odveo u muzej no i to joj se nije svidjelo. ''Umjesto da me odveo da pravimo maslinovo ulje ili neko vino domaće on me odveu u tragično dosadan muzej'', komentirala je Samanta. Nakon obilaska muzeja, Neven je zaključio da bi Samantu oženio pod nekim uvjetim. ''Kad bi više jela, kad bi više bila hiperaktivnija, možda bi je čak i oženio'', rekao je Landek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Došlo je vrijeme da Rasema sa svojih leđa skine sav teret njezina i Zvonkova složenog odnosa. Sve što joj je bilo na umu, farmerica je rekla Zvonku u lice. ''Čekala sam poziv, nisi se javio mjesec dana. Ne možeš ni pretpostaviti kako mi je bilo'', rekla je Zvonku  te dodala da misli da on ima drugu ženu. ''Bi li ti mene mogao vidjeti kraj sebe?'', upitala ga je Rasema, a on joj je rekao da je sve dalje od toga da se vidi s njom u budućnosti.

U Primoštenu je ipak bilo veselije. Marijan je svoju Patty odveo na plažu, pa na kraju do crkve Svetog Jure gdje je kleknuo i zaprosio je, a ona je pristala!

Upravo se čita

Image
'možemo li je spasiti?'

'Ovo je Mihaela. Utezima ju je udarao po glavi. Ovih dana izlazi iz zatvora, prijeti da će završiti započeto...'

''Ne znam što bih učinio da ode, ja sam previše zaljubljen u nju'', priznao je Marijan.

Na Braču je Neven odlučio podvući crtu i donijeti zaključke o vezi između njega i Samante. ''Što misliš, kuda će ići naš odnos?'', upitao ju je Neven. ''Ti si meni drag kao osoba, ali naši karakteri se baš ne poklapaju'', rekla mu je Samanta, a Neven se složio. Na kraju su zaključili da će ostati prijatelji. ''Nikad ne znaš u što se prijateljstvo može pretvoriti'', rekao je Neven no Samanta je poslije rekla da se ne vidi s njim u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sva romantična putovanja su završila i stiglo je vrijeme za tulum. Anita je dočekala sve parove pred vilom, a najviše pažnje privukli su Zvonko i Rasema koja je došla odjevena u muško odijelo.

Kad su se svi okupili, voditeljica ih je dovela do bazena gdje je započeo tulum uz zdravicu, a farmeri su Aniti otkrili u kakvim su odnosima s odabranicama nakon romantičnog putovanja.

I dok su neki tako već izgovorili sudbonosno 'da', drugi su zaključili da prvo trebaju postati prijatelji.

Kako će proći tulum i hoće li neki farmeri promijeniti mišljenje o svojim odabranicama gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL.HR/ 18.5.2021. u 22:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VELIKI INTERVJU

Mirna iz 'Života na vagi' danas ima 78 kg i izgleda fantastično: 'Imam naviku biti na treningu već u 5:30 sati ujutro'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba