Sastojci:
- 300 g puretine
- 1 kom rajčice
- 1 šalica pellata
- 1 kom tikvice
- 1/ kom patlidžana
- 3 kom šampinjona
- 2 šake tjestenine
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 žlice soja umaka
začini:
bosiljak, dimljena crvena paprika, papar
Priprema:
1. Patlidžan, tikvice i rajčicu narezati na kocke
2. Puretinu narezati na šnicle i marinirati u soja sosu barem 30 minuta
3. U vatrostalnu posudu ubaciti narezano povrće, zaliti s maslinovim uljem, politi s malo vode ili šalicom pellata, dodati i začine te sve dobro promiješati rukama da vam se svi sastojci prožmu
4. Svakako gledajte da tjestenina bude prekrivena povrćem i umakom jer vam se inače neće skuhati
5. Staviti peći u pećnicu na 180-200 stupnjeva kroz 30 do 40 minuta, ovisno o pećnici