Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vesela ekipa

Detektivi jedva čekaju početak showa: Enis obećaje zabavu, Borko je oduševljen maskama, a Ida je spremna otkr...

Kroz show 'Masked Singer' identitet zvijezda ispod maski pokušat će, uz publiku i gledatelje, odgonetnuti četiri detektiva – Enis Bešlagić, Ida Prester, Antonija Mandić te Borko Perić

RTL.HR/ 2.4.2022. u 20:33
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uzbuđeni, baš kao i voditeljica Antonija Blaće, detektivi jedva čekaju vidjeti i čuti maske!

Oni su, redom: glazbenica, voditeljica i influencerica Ida Prester, poznato televizijsko lice i novinarka Antonija Mandić, omiljeni glumac i voditelj Enis Bešlagić te kazališni, televizijski i filmski glumac Borko Perić ove će sezone pokušati otkriti tko je ispod maske u hit showu 'Masked Singer'. 

"Vidio sam maske, predivne su", komentirao je Borko, a Enis je zaključio: "Najbitnije je da se mi zabavimo!"

Ida je dodala kako neće biti kritična što se tiče pjevanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Naša ideja je da smo mi jedan tim koji će s publikom i gledateljima otkriti tko je ispod maske!" rekla je Ida. 

"Jako mi je drago što sam tu i svi kažu da će meni biti lakše jer sam sve zvijezde intervjuirala, tako da se nadam najboljem", rekla je Tonka. 

Upravo se čita

Image
VIKEND ZANIMLJIVOSTI

Znate li u kojem gradu se snimala serija CSI: Miami? Odgovor bi vas mogao iznenaditi

Detektivi otkrivaju - tko je ispod maske

Upravo detektivi će pomno ćepratiti izvedbe maskiranih natjecatelja u grandioznom studiju te, slijedeći različite tragove i informacije o njima, pokušati otkriti tko je ispod maske!

''Za mene je nešto novo svaki put izazov. Drago mi je da ću surađivati s kolegama i upoznati neke nove ljude. Mislim da je produkcijska ekipa s nama, detektivima, odradila izvrstan posao'', rekao je ranije Enis, dodajući: ''Mi doista nemamo pojma tko je ispod! Nadam se da će biti fenomenalnih izvođača i da ćemo se iznenaditi kad skinu maske i kad vidimo o kome se radi''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Jako se veselim, svi detektivi su stvarno super, energija među nama je sjajna! Svi su šaljivdžije, mislim da će biti puno smijeha i zabave'', rekla je i Ida Prester. ''Jako mi se svidio ovaj show baš zato što ima tu neku dozu bizarnosti… Ti celebrityji koji nastupaju neće biti u svom najboljem izdanju ni u najljepšoj haljini, ono na što smo navikli, nego nešto potpuno ludo i neočekivano za njih. Ispod te maske može biti bilo tko! Baš se jako veselim!''

Vraćamo zabavu na male ekrane!

Iskusna novinarka Antonija Mandić može se pohvaliti činjenicom da je intervjuirala gotovo sve poznate Hrvate, a upravo bi joj to moglo pomoći pri detektiranju zamaskiranih osoba.

''Iskreno, na to i računam! Iako sam zadnjih dana na Wikipediji i panično vrtim imena svih celebrityja'', šali se Antonija pa dodaje, ''Prvi put sam u ovoj ulozi. Sve mi je novo i uzbudljivo! Najvažnija je dobra zabava i da mi, detektivi, pokušamo napraviti zapravo ono što će raditi i gledatelji dok budu gledali show – probamo pogoditi tko je ispod maske! Bit će jako zanimljivo!''

I glumac Borko Perić priznaje da jedva čeka početak showa, a o strategijama otkrivanja poznatih lica ne razmišlja previše. ''Profesija je uvijek nešto što te navodi na krivi trag jer misliš da si nešto savladao i da nešto znaš. Mislim da će mi to samo odmoći pri otkrivanju zvijezda ispod maske. Uopće ne želim razmišljati o tome tko se krije ispod, želim se sam toliko iznenaditi da uopće ne razmišljam o maskama. Mislim da je show vrhunski i da ću baš uživati''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gledajte show 'Masked Singer' i pokušajte otkriti tko je ispod maske!

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2022
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠTO VI MISLITE?

Detektiv Borko misli da je Tintilinić Alemka Markotić: 'Ne ide mi baš otkrivanje, valjda će mi krenuti bolje od druge emisije...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba