Masked singer

Detektivka Antonija Mandić jedva čeka novu emisiju 'Masked Singera': 'Veselim se vidjeti Punjenu Papriku...

Antonija Mandić je za RTL.hr otkrila kako joj se sviđa biti detektivka te veseli li se suboti i novoj epizodi 'Masked Singera'!

RTL.hr
06.04.2022 13:30

Show ' Masked Singer ' oduševio je gledatelje, ali i detektive– omiljenogglumca i voditelja Enisa Bešlagića , popularnu voditeljicu i pjevačicu Idu Prester , poznato televizijsko lice i novinarku Antoniju Mandić te kazališnog, televizijskogi filmskogglumca BorkaPerića . Upravo je njihov zadatak otkriti tko je ispod maske , a to im, priznaju, nije nimalo lako.

Antonija Mandić je za RTL.hr otkrila kako joj se sviđa biti detektivka te veseli li se suboti i novoj epizodi 'Masked Singera'!

"Dojmovi su zbilja fantastični! Sve se poklopilo, osjećaj je sjajan! Zbilja sjajno!" oduševljena je Antonija, te dodaje kako maske oduzimaju dah kad se pojave na pozornici. Naime, detektivi ne gledaju generalnu probu, tako da tek na snimanju emisije vide maske.


Maske su prekrasne, a kolege odlični!

Masked Singer

"Maske su senzacionalne! Svaki put kad izađe nova maska pomislim kako mi je baš ta najbolja, a onda dođe nova i i ponovno podigne ljestvicu! Najimpozantnija meni osobno u prvoj emisiji je bila Meduza , na nju smo nekako svi zadržali dah, ali sve su fenomenalne i svaka čast Zigmanu . Što se tiče nastupa, isto je kao i s maskama, svi su bili sjajni. Svi su bili odlični vokalisti i s obzirom na to da nemamo pojma tko je ispod, čisto sumnjam da su baš svi pjevači! Možemo zaključiti da Hrvatska ima jako muzikalne ljude. Gušt ih je bio slušati, svi su bili showmani", kaže Antonija.

Presretna je, kaže, s izborom kolega detektiva.

"Bolju ekipu nisam mogla poželjeti! Kratko i jasno! Pretpostavljam da će ta naša kemija biti sve jača i bolja kako show bude odmicao", kaže o ostatku tima, a osvrnula se i na Sennu M-a koji je nastupao ispod maske Balthazara. Nije, kaže,ni pretpostavila da je upravo dance zvijezda 90-ih ispred nje.


Baš je zanima tko je Punjena Paprika

Masked Singer - Punjena Paprika

"Prva stvar koja mi je prošla kroz glavu bila je – pa kako se toga nisam sjetila! U tom trenutku je sve iz tragova sjelo na svoje mjesto i bilo je logično. Ali u trenutku dok čovjek ne vidi o kome se radi, zbilja je jako teško pogoditi. Vjerojatno je tako bilo i gledateljima. Bilo mi je je baš veliko iznenađenje. Jako ga je bilo lijepo vidjeti na pozornici. I još mi je bilo draže kad sam vidjela koliko je on sretan što je s nama. Svi smo uživali u njegovoj sreći. Nemam nekih pretpostavki tko je pod drugim maskama, ali jedva čekam doznati tko je Torpedo! On me baš 'žulja'", otkriva Antonija, koja jedva čeka drugu emisiju.

"Veselim se vidjeti Punjenu Papriku i doznati tko je ispod", kaže te dodaje: "Taktika mi je – Bože pomozi! Ha-ha! Imam možda i veću tremu sad što se tiče pogađanja nego što sam imala tijekom prve emisije jer nije jednostavno. Očekivanja su velika, svatko ima neko svoje mišljenje! Ali jako se veselim!"

Novu epizodu showa 'Masked Singer' gledajte u subotu u 20.15 na RTL-u!