Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U subotu u 20.15 na RTL-u

Enis Bešlagić postaje detektiv u 'Masked Singeru': 'Mislite li da se Dino Rađa prijavio?'

Legendarni glumac iz serije 'Blago nama' i voditelj popularnog zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar' sada postaje - detektiv

RTL.HR/ 28.3.2022. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Globalna senzacija 'Masked Singer' 2. travnja u 20.15 sati počinje s emitiranjem, a osim gledatelja, prvu emisiju i prve maske željno iščekuju i voditeljica Antonija Blaće i detektivi - voditelj i omiljeni glumac Enis Bešlagić, popularna voditeljica i pjevačica Ida Prester, poznato televizijsko lice i novinarka Antonija Mandić te kazališni, televizijski i filmski glumac Borko Perić.

Cilj showa 'Masked Singer' je otkriti koje se zvijezde kriju ispod prekrasnih, raskošnih maski koje je dizajnirao slavni Juraj Zigman, a to je zadatak upravo detektiva. 

Enis Bešlagić, koji je već dva desetljeća jedno od omiljenih televizijskih lica, kaže kako se veseli novim izazovima. Naime, Enisa smo donedavno gledali kao glumca u humorističnoj seriji 'Blago nama', okušao se i kao voditelj 'Superpara', a sada ćemo ga gledati u novoj ulozi!

Novi izazov

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Za mene je sve novo svaki put izazov! Drago mi je da ću surađivati s kolegama i da ću upoznati neke nove ljude. Najbolje se upoznamo kada radimo, tako da se tome jako veselim", rekao je Enis za RTL.hr. Priznao je i kako misli da će biti loš u otkrivanju zvijezda koje se kriju ispod maski, no o ekipi s kojom će surađivati ima samo najljepše riječi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ekipa se bira po senzibilitetu, i mislim da je produkcija opet napravila dobru stvar", komentirao je Enis, otkrivši kako je s Borkom Perićem dugi niz godina prijatelj. 

"Ja sam bio na drugoj godini Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, studirao sam glumu, onda sam otišao na MKFM - Međunarodni kazališni festival mladih u Puli i tamo je bio taj neki mladi Borko koji je tek počinjao raditi neke radionice, bio je pretalentiran i dugovit i naravno da sam znao da će upisati Akademiju i da će biti odličan glumac", otkrio je Enis te dodao kako je Borko "predivan kao osoba, drag prijatelj, duhovit i talentiran."

Upravo se čita

Image
OD PON DO PET

Što vas danas očekuje u seriji 'Miriše na ljubav'? Serkan Edi objašnjava da nije spreman biti otac

Priznao je i kao se veseli suradnji a Antonijom Blaće, s kojom se dosad mimoilazio u projektima, a priznao je i da ima tremu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Uvijek ima treme. Ja imam tremu i kad vodim neki obični program, a ne da si dio ovog velikog showa... Uvijek razmišljaš što ćeš reći, što će biti duhovito, ali onda shvatiš da se treba opustiti", kaže Enis koji, kao ni voditeljica ni ostatak detektiva - nema pojma tko su zvijezde pod maskama!

"Nadam se da će biti fenomenalnih izvođača i da ćemo se na kraju iznenaditi kada skine tu masku i vidimo - pa to je on", rekao je Enis, koji se pod maskom vidjeti i svog prijatelja: "Mislite li da se Dino Rađa prijavio? Ne, on je previsok...'

'Masked Singer' gledajte od subote, 2. travnja u 20.15 sati na RTL-u!

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2022
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Antonija Blaće
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEO

Antonija Mandić na setu megashowa ‘Masked Singer’ za RTL.hr otkrila: ‘Shvatila sam da je Borko Perić jedan od muškaraca mog života’

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba