Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tko je ispod maske?

Znate li sada čije su ovo noge? Licitarsko Srce odalo novi trag

RTL.HR/ 14.4.2022. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U prvoj epizodi 'Masked Singera' gledatelje je oduševilo Licitarsko Srce koje je pjevalo prigodnu pjesmu - 'Piece of my Heart' Janis Joplin. Simpatično Licitarsko Srce svidjelo se publici zbog atraktivne maske, simpatičnog ponašanja, ali i nogu koje su svima privukle pažnju!

"Ljudi, ja sam Licitarsko Srce, veliko, slatko i veselo Srce! Čitav život vodila me emocija, nisam baš puno udarala glavom u zid. kad te srce vodi, nema krivog puta. Nema ni GPS-a, samo ideš i gdje god dođeš, dobro dođeš! Volim sve i volim kad me vole. I vi mene volite! Ja sam vaše poznato srce! Iza ove maske, poruka je jednostavna - samo ljubav! Moje pjesme sve će vam reći", kaže Srce koje je odalo i govorni trag o sebi: "Srce je slatko jer ne može bez slatkog."

Borko misli da je riječ o Ljupki Gojić, dok je Ida nakon traga rekla da bi to mogla biti Hana Huljić, a Antonija Mandić pretpostavlja da je to Mila Elegović. Neki misle da Srce uopće nije žensko već da se ispod maske krije Mario Petreković, dok neki misle da je Srce Grašina supruga Hana Huljić. 

A Licitarsko Srce sada je dalo novi trag o sebi!

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Masked Singer

Novih šest maski nastupa ove subote: Upoznajte Kiborga i doznajte kako je nastao!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba