Masked singer

Ajkula Drakula još će jednom nastupiti, a Majka Zemlja ide dalje: Mislite li da je ispod nje Mirela Holy?

Majka Zemlja i Ajkula Drakula potpuno su zbunili detektive, a publika je odlučila da je Majka Zemlja bila bolja

RTL.hr
09.04.2022 20:43

Prvi pjevački duel večeras je onaj između Majke Zemlje i Ajkule Drakule !

Prekrasna Majka Zemlja izmamila je uzdahe kad je izašla na pozornicu jer je njena maska zaista raskošna.

"Zelenija je nego što planet uistinu jest, tako da je ovo možda i poruka", primijetila je voditeljica, a Borko se našalio: "Ipak je Zemlja okrugla!"

Na scenu je zatim stupio Ajkula Drakula, a detektivi su odmah primijetili da je jako - visok. Enis je predložio da se prema njegovu liku napravi crtani film.

"E sad, dokle unutra seže čovjek, a odakle kreće maska..." podsjetila je Antonija da nije sve onako kako se čini.


Majka Zemlja govori kajkavski - no kojeg je spola?

Uslijedio je prilog o Majci Zemlji.

"Eee, kak ste kaj? A znate vi tko sem ja? Nisam bukva, ja sam vam Majčica Zemlja. Kaj, kaj? Zakaj sam si zela ovega kostima? Baš mi je lepi, ne, poglejčte, poglejčte. Volim kostime pa se furt presvlačim. Ja vam volim i po prirodi hoditi, i pese i mace i vse kaj je dragi Bog storil. Jeden mi je prijatel još davne rekle da znam popevati, popevam, popevam, pa bute čuli, a i tancam, bute vidli. Joj, baš se veselim", rekla je Majka Zemlja, a zatim zapjevala pjesmu 'Ima jedan svijet' grupe Stijene .

Njen nastup prilično je šokirao detektive koji su priznali da su ispod maske zamišljali muškarca, a glas je bio ženski.

"Hintovi su bili sljedeći: Zemlja, Batman, Zagorje - dok nije počela pjevati, ja sam bila sigurna da je Mirela Holy . Zemlja jer je ministrica za zaštitu okoliša, Batman modni stil i Zagorje - dio Kukuriku koalicije!" rekla je Ida i sve nasmijala.


Ipak je žensko?

Majka Zemlja tada je dala i govorni trag o sebi.

"Hodanje po prirodi me pokreće, smiruje, nadahnjuje, preslaguje, inspirira..." rekla je Majka Zemlja.

"Gotovo sam siguran da je to Valentina Fijačko ", rekao je Borko, kojeg je glas Majke Zemlje podsjetio na glas ove sopranistice iz Varaždina.

Antonija je pitala može li uložiti veto jer zaista nije imala nikakvu ideju, a Enisu je napamet pala Ilma Karahmet , pobjednica RTL-ova showa ' Zvijezde '.

Nakon što je ispratila Majku Zemlju s pozornice, Antonija je pozdravila Ajkulu Drakulu, čiji su tragovi uslijedili.


Ajkula Drakula je stvarno visok

"Došao sam iz budućnosti, upisao sam se u vječnost i time se ponosim. Sigurno se pitate što se dešava u budućnosti. Automobili lete, teleportacija, umjetna inteligencija je još inteligentnija, ali dosta sad o tome, ajmo malo o meni. Ja sam grabežljivac i moji zubi hvataju sve. Ja sam Ajkula Drakula i što je najvažnije, vječan sam", rekao je o sebi ovaj neobični, vampirski morski pas, a zatim zapjevao pjesmu Daleke Obale 'Čulo se buć bać'.

Detektivi se nisu mnogo maknuli od činjenice da je Ajkula Drakula visok, pa im je on dao još jedan trag.

"Bio sam u vašim cipelama, a vi u mojim niste", rekao je Ajkula Drakula.

"Sveti Nikola", viknula je Ida Prester, a Enis misli kako spominjanje vječnosti ima veze s Hajdukom te da bi mogla biti riječ o Stipi Pletikosi. Borko pak misli da je možda riječ o Željku Mavroviću . Ida, koju sve maske podsjećaju na političare, navela je Antu Kotromanovića kao moguću poznatu osobu ispod maske.

Nakon prvog pjevačkog duela, publika je glasovala i odlučila da Majka Zemlja ide dalje, a Ajkula Drakula mora na popravni ispit u Posljednju šansu.