Masked singer

Andrea Andrassy bila je Kiborg: 'Najgore mi je to bilo tajiti od Antonije Blaće s kojom se čujem svaki dan'

Andrea je rekla kako se činjenicom da je ona Kiborg najviše iznenadila Antonija Blaće, njena bliska prijateljica

RTL.hr
17.04.2022 09:15
Pročitajte još
Fantastični Kiborg zapalio studio pa napustio show: Svoj identitet otkrila influencerica i spisateljica...

Andrea Andrassy sve je iznenadila kada je u showu 'Masked Singer'skinula kacigu Kiborga i otkrila svoj pravi identitet! No, u najvećem šoku bila je Antonija Blaće , voditeljica showa i Andreina bliska prijateljica.

"Bilo je dosta teško držati sve u tajnosti, iako ja generalno svašta držim u tajnosti... Ali najgore mi je bilo tajiti to od Antonije Blaće s kojom se čujem svaki dan i to mi je bilo baš zeznuto", rekla je spisateljica i influencerica za RTL.hr. Otkrila je i kako je bilo ispod maske.

"Jako vruće! Mislim da sam izgubila pet kilograma u cijelom ovom procesu", našalila se te objasnila zašto baš maska Kiborg.

"Kiborg odgovara mom karakteru jer sam cijelo vrijeme zalijepljena za kompjuter, mobitel i slične uređaje. I super mi je bilo što mogu plesati kao robot jer bi mi sve ostalo bilo jako neugodno", rekla je Andrea te otkrila tko je ipak posumnjao da je baš ona Kiborg.

"Posumnjala je moja prijateljica Marina koja me pitala jesam li ja Kiborg jer je primijetila da slično dižemo prst u zrak, što je fascinantno! :) I ljudi na internetu su me pitali, ali ja sam se pravila da nikad nisam čula za taj show. Također, na jednom eventu sam srela Idu Prester i pitala me jesam li ja Meduza i da će u emisiji mene navesti kao mogući odgovor. Ja sam rekla da nemam pojma o čemu priča", kaže Andrassy.

Otkrila nam je i kako se pripremala za nastupe.

"Pjevanje sam vježbala najviše u autu, tako da ako ste me vidjeli na semaforu, izgledalo je kao da urličem na vas na španjolskom. Ne, to je bila samo priprema za pozornicu. I malo sam se derala po stanu, ali samo malo!"

A kako joj se svidjelo nastupati u showu?

"Žao mi je što sam ispala jer sam imala u pripremi još super stvari. Ali s druge strane, bolje se osjećam kad nemam ova Kiborgova krila, tako da ću iskoristiti ovu priliku da počnem cijeniti život u kojem nemaš sve ovo na sebi!" rekla je Andrea.