Masked singer

ANKETA Žestoka konkurencija u finalu: Medo, Čudnovište ili Tovar? Tko je pobjednik 'Masked Singera'?

Još samo nekoliko dana i svih dvanaest maski razokriti će svoj identitet

RTL.hr
26.04.2023 09:00

Ove subote očekuje nas finale megaspektakla 'Masked Singer' , najraskošnijeg showa u Hrvatskoj. U showu je sudjelovalo dvanaest maski, a svega tri maske još se nisu razotkrile. Tko se to skriva ispod njih? Pomoću glasova gledatelja, Medo, Tovar i Čudnovište ostali su posljednji koji se bore u finalu.

Medo voli biti cool, a pozornica je njegov drugi dom. Simpatičan i uvijek vedar, osvojio je srca gledatelja. U svojoj retro trenirci i s ogromnim zlatnim lancem oko vrata, itekako će ostati zapamćen. Detektivi misle da se ispod njega skriva Zoran Šprajc, a tko to uistinu pjeva ispod maske, gledatelji će doznati već ove subote.

Medo.JPG

Najslađa maska sezone definitivno je Čudnovište koje je sve samo ne – strašno. Svojim veselim nastupima mamio je osmijehe svim generacijama, a svatko tko vidi okruglastu, meku i čupavu masku, s jednim zubom i ticalima, istog će je trenutka poželjeti zagrliti. U showu se pokazao kao pravi romantičar, a ni pojedini detektivi ne skrivaju da im je favorit.

Čudnovište

A za dašak hrvatske kulturne baštine u showu pobrinuo se Tovar , odjeven u tradicionalnu nošnju. Ova vesela maska sa sobom nosi miris mora, ljepote Dalmacije i osjećaj prave fjake, a svojim fantastičnim glasom oduševio je detektive i publiku u studiju. Možemo se složiti kako je Tovar velika konkurencija svojim protukandidatima, a onaj tko pjeva ispod maske sigurno je povezan s glazbom.

tovar

U finalnoj borbi bit će napeto! Zanima nas tko je vaš favorit i što mislite tko će pobijediti u drugoj sezoni showa ' Masked Singer '? Glasati možete u anketi RTL.hr-a.


Finalnu emisiju 'Masked Singera' ne propustite pogledati u subotu u 20:15 sati na RTL-u i na PLAYU !