Play ponuda
Play ponuda
Genijalna prva večer

Antonija Blaće nakon prve epizode 'Masked Singera': 'Imam dvije maske za koje kao miiiiislim da znam tko su...'

Antonija Blaće vodi show 'Masked Singer', a njeni dojmovi nakon prve emisije su odlični!

Image
RTL.HR/ 3.4.2022. u 15:30
Play ponuda

Nakon prve emisije megahit showa 'Masked Singer', simpatična voditeljica Antonija Blaće za RTL.hr otkrila je svoje otiske o ovom preludom projektu na kakvom još nikad nije radila! A snimila je i jednu posebnu poruku za čitatelje...

Kako se osjećaš nakon prve emisije? Kako je bilo razgovarati s maskama, ne znajući tko je ispod njih? Nikad prije nisi bila u takvoj situaciji – koliko je 'Masked Singer' drukčiji od svih showova na kojima si radila (a na skoro svima si radila)?

Joj, super je filing raditi novi, moderni show. Svaku priliku koju sam mogla zaviriti u masku sam iskoristila ne bih li ugledala neko lice ispod, ali nije mi uspjelo. Taman pomislim da znam tko je, maska napravi neki novi potez, a ja se predomislim i tako sto puta. 

Kakvi su ti detektivi? Imaš iskustva s vođenjem showova i znaš procijeniti hoće li biti dobar – misliš li da su se detektivi "našli", da imaju zajednički jezik i dobru energiju?

Jako su se dobro uklopilii, ovaj panel detektiva je duhovit. Bilo je epskih provala, stvarno. Pa evo Ida je već u prvoj emisiji pogodila tko je pod maskom. Barem jednom maskom. Možda je i ostale, tko će znati, nismo imali priliku provjeriti. 

Koji detektiv te najviše oduševio i/ili iznenadio?

Nisu me iznenadili jer ih sve godinama poznajem i znam koliko su brzi, zabavni i duhoviti. Volim kad ovakav show izvuče na površinu neke karakterne crte poznatih osoba koje nismo do te mjere primjećivali. Ovdje su u spotlightu, i neka su jer su izvrsni!!! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Je li ti žao što je ispao Balthazar?

Jako. To je tako važna maska. Samo je jedan profesor Balthazar. Ali da moram birati i reći: "OK, spašavamo Balthazara, koga ću izbaciti van?" opet ne bih mogla naći pravi odgovor. Fenomenalno mi je koliko karakter osobe u maski može udahnuti karaktera maski koju gledamo, koja nije baš ni pokretna, ne mijenja izraz lica, a opet dobije neku dušu.

Jesi li se iznenadila kada si vidjela da je Balthazar legendarni Senna M? Jesi li ikako očekivala baš njega?

Ne, nije mi pao na pamet! Kad je Ida rekla Senna M, ja sam bila oduševljena da ga se sjetila, ali i dalje nisam mislila da je to on! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
GLASAJTE

ANKETA Finale četvrte sezone 'Superpara' je pred vratima: Što mislite, tko će osvojiti ovu titulu?

Koji nastup je tebi bio najbolji ili najdraži?

A ne, ne, nećete me dobiti da se izlažem tko mi je favorit. Svi su bili slatki jer smo uspijevali komunicirati bez riječi. I zagrljaja je bilo, i pusica… Ma sve.

Koja maska od ovih šest ti je (bila) najdraža?

Nope. Not gonna say. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Imaš li već neke ideje tko bi mogle biti zvijezde ispod ostalih pet maski?

Imam dvije maske za koje kao miiiiislim da znam tko su. 

Sada imaš jednu emisiju "u nogama" – hoćeš li što promijeniti u pristupu u novoj emisiji u kojoj ćeš upoznati novih šest maski?

Trebam li? :) 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČOKOLADNI POLJUBAC

Superbaki Mariji ne prestaje zvoniti mobitel nakon 'Večere za 5 na selu': Svi traže ovaj recept!

Play ponuda

Više s weba