Play ponuda
Play ponuda
Bliske prijateljice

Antonija Blaće otkrila zašto nije sumnjala da je ispod maske Kiborga Andrassy: 'Mustra mi je lagala da je duže u Španjolskoj'

Voditeljica i Andrea, koja je pjevala ispod maske Kiborga, bliske su prijateljice i čuju se svaki da. No Andrassy je uspjela sakriti od Antonije da je u showu

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 18.4.2022. u 9:30
Play ponuda
Image
Nakon ispadanja

Andrea Andrassy bila je Kiborg: 'Najgore mi je to bilo tajiti od Antonije Blaće s kojom se čujem svaki dan'

Image
Nakon ispadanja

Andrea Andrassy bila je Kiborg: 'Najgore mi je to bilo tajiti od Antonije Blaće s kojom se čujem svaki dan'

Publika, detektivi i gledatelji iznenadili su se u subotu navečer kada je Kiborg skinuo masku i otkrio da je ispod njega pjevala spisateljica i influencerica Andrea Andrassy, no malo je tko bio u pravom šoku kao voditeljica, Antonija Blaće. Naime, ona i Andrea bliske su prijateljice i čuju se svaki dan, no Antonija svejedno nije imala pojma da je kraj stajala upravo njena prijateljica. 

"Sve ti je oprošteno jer si razvalila! U moju obranu kako to nisam skužila svoju prijateljicu - mustra mi je lagala da je tjedan dana duže u Španjolskoj nego što je zbilja bila, a tragove i priloge o izvođačima ni ne vidim jer sam iza pozornice. Za pogađanje mi ostaje samo pjevanje i ja sam tipovala na Ivanu Mišerić po glasu ili  Anu Brdarić Boljat jer sam krajičkom oka u jednom od priloga vidjela pult iz naših vijesti na RTL-u", napisala je Antonija na Instagramu te dodala kako se sada stvarno boji da Torpedo nije njezin suprug Hrvoje Brlečić, kako detektivi pretpostavljaju. 

Antonija je za RTL.hr otkrila i da joj je žao što je Andrea ispala. 

"Jako, jako, jako mi je žao da je Kiborg ispao jer mi je bio nekako moderan i poseban. I jedini koji je pjevao na dva jezika, a da jedan nije hrvatski. A sad kad znam da je to Andrea - tko zna koji bi nas jezici još čekali u nastavku!" rekla je Blaće.

Voditeljica je otkrila i je li u kojem trenutku posumnjala da je riječ upravo o Andrei Andrassy.

"Bio je jedan trenutak i to u drugoj emisiji kad smo Kiborga predstavljali prvi put pa je  kao dodatni trag rekao nešto u stilu: 'imam posebne osjećaje prema tjestenini', nešto u tom stilu. Tad mi je prošlo kroz glavu: 'Ovo k'o da je Andrassy pisala', ali, mudrica mi je muljala koliko ostaje u Španjolskoj pa uopće tome nisam pridala nikakvu pažnju. Tj., isključila sam mogućnost u startu", otkrila nam je Antonija te dodala: "Slično mi se dogodilo s Emirom Hadžihafizbegovićem, uopće nisam mislila da bi on bio u showu pa nisam prepoznala ni najočitije znakove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Novi 'Masked Singer' gledajte u subotu u 20.15 i pokušajte otkriti tko je ispod maske!

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PO NJIMA NAJISKRENIJI

Tina i Davor odabrali svoje favorite, očarani su Filipom i Anamarijom: 'Najjači su par, čista energija'

Play ponuda

Više s weba