Masked singer

Antonija Mandić o novom 'Masked Singeru': 'On je veći Dražen Zečić od Dražena Zečića samog!'

U šestoj epizodi showa 'Masked Singer' osim maski pjevat će i Antonija Blaće i Borko Perić

RTL.hr
06.05.2022 17:07

U šestoj epizodi showa ' Masked Singer ' osim maski pjevat će i voditeljica Antonija Blaće te detektiv Borko Perić i to zato što su - izgubili okladu! Naime, Borko i Antonija tvrdili su da je ispod Punjene Paprike Zoran Šprajc , a onda je Borko rekao riječi "pjevat ćemo ako treba!" - a ostalo je povijest.

No takve su naše maske, potpuno nepredvidljive, a to najbolje zna i Antonija Mandić .

"Ja se nisam kladila i ne mislim se ni s kim nikad više kladiti kad su maske u pitanju! :) Toliko su dobre te maske, toliko nas prevare, ne možemo odrediti neke stvari, čak u nekim slučajevima ni spol osobe ispod. Evo, Borko i dan-danas vjeruje da je ispod Licitarskog Srca muškarac! A pogotovo kad sam vidjela kakva je ''kazna'' snašla Antoniju i Borka nakon što su izgubili okladu, ja se ne bih htjela uopće kockati!Imam svoje sumnje, ne mogu reći da sam sigurna jer produkcija od nas stvarno jako sve krije i ne žele nam ni na koji način olakšati, čak idu toliko daleko da o maskama pričaju u srednjem licu! I za ono što bih možda mogla reći da sam posve sigurna, to ništa ne mora značiti. Uvijek ću reći da sam 90% sigurna, nikad 100%. Opekla sam se kad sam za Majku Zemlju rekla da sigurno nije Sandra Bagarić, i eto, bila je! Tako da se ja otad više ne kladim!" kaže Tonka.

Pročitajte još
Oklada je pala! Antonija Blaće i Borko Perić izvest će najpoznatiji duet na ovim prostorima

Ona ima drukčije boljke - naime, i dalje ne može dokučiti tko je Torpedo!

"I dalje me to muči, i to jako! Ali moram priznati da se uz bok Torpedu smjestio i Ajkula Drakula! Oni su mi toliki misterij da stvarno i dalje nemam pojma", otkriva Antonija.

A kako joj se svidio nastup Antonije i Borka?

"Fantastičan je! Otpjevali su to vrhunski, a ono što je posebno i dodatno začinilo tu harmoniju njihovih glasova je bio Borkov stajling koji zaslužuje svoju posebnu emisiju. On je bio veći Dražen Zečić od Dražena Zečića samog! Ako to nije dobar poziv za gledanje subotnje epizode, ne znam što jest!"