Masked singer

Čudnovište, Tovar ili Medo? Sutra je na redu spektakularno finale jedinstvenog 'Masked Singera'

U velikom finalu sutra u 20.15 sati uživo na RTL-u slijede spektakularni nastupi Tovara, Mede i Čudnovišta, no pobjednik može biti samo jedan!

RTL.hr
28.04.2023 12:02

Vrhunska subotnja zabava koju gledaju i unuci i bake, humor u režiji raspoloženih panelista, zvjezdana pogađanja i grandiozna pozornica na kojoj su misteriozno zapjevali voditelji, glumci, pjevači, sportaši, političari, influenceri - sve to spojio je RTL-ov 'Masked Singer' , show o kojem već više od dva mjeseca priča i piše cijela Hrvatska, a pregledi glazbenih izvedbi na društvenim mrežama broje se u milijunima.

Panelisti.JPG

Nakon sjajnih polufinalnih nastupa te iznenađenja koje je mnoge ostavilo bez teksta, sada svi nestrpljivo čekaju subotu i 20.15 sati jer vrijeme je za veliko finale megaspektakla u kojem će se konačno otkriti identiteti svih maski, ali i dodijeliti laskava titula najboljem maskiranom pjevaču.

''Spasila bih sve maske samo da se možemo još malo igrati. Od finalista, svi su mi favoriti jer su svi fantastični i jako me zanima tko se krije ispod!'' ističe voditeljica Nikolina Pišek pa emotivno zaključuje, ''Nisam spremna za kraj, nekako mi je sve prebrzo došlo, ja bih da još malo traje! Falit će mi ove subote, sjajna ekipa, druženja i pripreme koje smo provodili zajedno''.

Nikolina Pisek i Medo.JPG

U prošlotjednoj epizodi sve je iznenadila radijska voditeljica Ivana Mišerić koja se otkrila ispod maske Leptirice, no svakako najveće iznenađenje sezone bila je Kraljica jer, unatoč sumnjama, malotko je mogao zamisliti da se ispod nje uistinu krije bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor !

Upravo je Kosor izazvala opće oduševljenje podigla Kraljičin veo, a hrvatska inačica ovog megapopularnog showa tako je postala jedina na svijetu koja je ispod maske uspjela angažirati bivšu premijerku!

Kraljica.JPG

''Meni je bilo odlično, to je bio moj izlazak iz sigurne zone. Bilo je navijanja, djeca su me dozivala na ulici, osobito nakon 'Mame ŠČ'... Uglavnom mi ljudi čestitaju na hrabrosti. Dala sam si oduška, sama sam birala pjesme. Produkcija je sjajna, mislim da je to najbolje što gledatelji mogu vidjeti'', hvali cijelo iskustvo Kosor .

Cudnoviste.JPG

Sada će u velikom finalu snage odmjeriti tajanstveno Čudnovište, maska koja je iz epizode u epizodu možda i najviše mučila paneliste, a upravo su ga oni jednoglasno izravno poslali u finale. Njemu je publika svojim glasovima pridružila Tovara, koji je na pozornicu donosio najveće hitove u kojima je pokazivao svu raskoš svog pjevačkog talenta, te miljenika publike Medu, koji je ostao upamćen po plesnim pokretima i zaraznoj energiji. Upravo oni spremaju pravi spektakl jer u finalu svaki detalj može donijeti glas više, a samo će jedan na kraju biti pobjednik!

Tovar.JPG

''Moj je favorit Čudnovište, i to ne skrivam već nekoliko epizoda! Em je maska slatka, em joj je osoba koja je unutra baš udahnula život. Uz sve to, najvažnije mi je od svega to što sam stekla dojam kako čujemo glas koji inače ne čujemo u punom sjaju, što mi je posebno drago'', priznaje i Antonija Blaće .

Hoće li finalisti glasove pokušati prikupiti čistom emocijom ili iznenađenjima, tko će biti najbolji maskirani pjevač i kome će od detektiva pripasti 'Zlatno uho', gledatelji će doznati već sutra od 20.15 sati uživo na RTL-u, u velikom finalu showa 'Masked Singer'. Show 'Masked Singer' ne propustite i na PLAYU .