Masked singer

Damir Kedžo za RTL.hr o pobjedi u 'Masked Singeru': 'Uvrijedio sam se jer me Saša Lozar nije odmah prepoznao'

Skini masku, skini masku! Ispod maske se skrivao Damir Kedžo, a doma sa sobom nosi pobjednički trofej

RTL.hr
30.04.2023 09:00

I pobjednik showa 'Masked Singer' je Tovar ispod kojeg se skrivao Damir Kedžo ! Njegov predivan glas slušali smo posljednjih mjesec i pol dana, a uvijek nas je oduševio odabirom pjesama.Publika i detektivi su ga također zavoljeli te zaslužno doma ide s trofejom u ruci. Uživao je u nastupima, a iznenadilo ga je što Saša Lozar nije odmah shvatio da se on skriva ispod maske. A kakve još dojmove ima o ovome showu, otkrio nam je u intervjuu za RTL.hr.

Kakav je osjećaj biti pobjednik 'Masked Singera'?

Predivan je osjećaj biti pobjednik i biti s takvim ljudima u finalu. Čudnovište mi je otpočetka bio favorit, kao i Medo. Bilo mi je zbilja lijepo i drago mi je da sam u showu pjevao neke pjesme koje nisam imao prilike u životu javno pjevati.

DSC_0951.JPG

Kako je bilo sudjelovati u showu?

Bilo je beskrajno zabavno i predivno. Ovo je najbolji show u kojem sam dosad sudjelovao, a prošao sam ih jako puno.

Jesi li sam birao pjesme?

Nešto je produkcija predložila, a neke sam ja odabrao. Brzo sam shvatio da Tovar zapravo mora pjevati sve, da ne smije imati neki određeni smjer, nego što ga pukne taj dan, to i pjeva.

Je li bilo teško sakriti identitet?

Svaku epizodu sam se trudio sakriti, ali onda se dogodila izvedba 'My Heart Will Go On' i u jednom trenutku sam se zapitao - hoću li se sakriti ili ću zvučati lijepo? Prevagnulo je ovo drugo.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Saša te tek nakon nekoliko nastupa prepoznao. Kako to komentiraš?

Prvo, kada sam shvatio da je on u panelu, komentirao sam da su mi mogli i mamu dovesti, ali kad sam vidio da on ne shvaća da sam to ja, čak sam se malo i uvrijedio.


Show 'Masked Singer' pogledajte na PLAYU .