Play ponuda
Play ponuda
POLUFINALNA IZVEDBA

EKSKLUZIVNO - neviđena snimka! Imamo izvedbu s generalne probe: Kraljica pjeva 'We Are The Champions'

Kraljica, odnosno Jadranka Kosor, u polufinalu je još trebala zapjevati pjesmu grupe Queen, no publika je odlučila da je ona ta koja će se prva razotkriti

RTL.hr/ 28.4.2023. u 15:42
Play ponuda

"Da sam u polufinalu otišla u dvoboj, pjevala bih 'We Are The Champions' grupe Queen. Puno je to simbolike. Queen pjeva queen. To je jako teška pjesma jer ju je pjevao legendarni Freddie Mercury. Strašno bih voljela da sam to uspjela otpjevati u subotu", nedavno je rekla bivša premijerka Jadranka Kosor u intervjuu za RTL.hr.

Da je u polufinalu showa 'Masked Singer' Kraljica prošla dalje, pjevala bi jednu od najpoznatijih pjesama svih vremena. No, nažalost, Kraljica se razotkrila ranije i nije, pred mnogobrojnim gledateljstvom, uspjela izvesti i ovu pjesmu. Kako to ne bi otišlo u zaborav, produkcija je RTL.hr-u ekskluzivno ustupila video s generalne probe. Bilo je to prošlog tjedna u petak, a vidi se kako je Kraljica maksimalno uživljena u ovu ulogu. "Mi smo pobjednici svijeta", pjeva na engleskom jeziku dok brojni plesači oko nje mašu zastavama s logom Njezina Visočanstva. Uživajte u videu!

Show 'Masked Singer' pogledajte i na PLAYU, a finale na RTL-u ne propustite sutra od 20:15 sati!

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba