Masked singer

EKSKLUZIVNO - NIKAD VIĐENA SNIMKA: Publika u studiju 'Masked Singera' pozvala Sennu M-a na bis: 'Nikad...

U hrvatskoj inačici showa 'Masked Singer' već se u prvoj emisiji dogodio presedan, i to zbog slavnog Senne M-a

RTL.hr
04.04.2022 19:00
Pročitajte još
Novih 6 maski spremno je za spektakl: Evo tko će zapaliti pozornicu 'Masked Singera' već ove subote

Prva emisija svjetski popularnog showa ' Masked Singer ' bila je pravi spektakl, a spektakularna je bila i reakcija publike kada je doznala da se ispod prve maske koja je napustila show, Balthazara , nalazi ni više ni manje nego megapopularna dance zvijezda devedesetih - Senna M !

Pravim imenom Senad Galijašević , Senna M je na pozornici otpjevao dvije pjesme koje nisu nimalo u stilu na koji su njegovi obožavatelji navikli. Naime, pjevao je rock, i to 'Human' Rag'n'Bone Mana te hit 'Unchain My Heart' slavnog Joea Cockera .


Dogodio se presedan!

Nakon što je publika odlučila da on napušta show, Senna M je otkrio svoj pravi identitet i otpjevao pjesmu 'Human', no onda se dogodio pravi presedan!

Naime, u svim inačicama showa natjecatelji koji ispadnu ponovno pjevaju jednu od dviju pjesama koje su izvodili u duelima, i to bez maske. No oduševljenoj publici nije bilo dovoljno da Senna M otpjeva samo jednu pjesmu pa su ga tražili da se vrati na bis.

"Hoćemo još! Hoćemo još!" vikala je razgaljena publika, a emotivni Senna pristao je ponovno nastupiti i izveo i 'Unchained My Heart' pred oduševljenom publikom.


'Osjetio sam suze u očima'

"Nikad ovo neću zaboraviti", rekao je Senna na kraju te zahvalio publici na reakciji.

"Kad sam vidio reakciju publike poslije skidanja maske, prvi put nakon 20 godina osjetio sam taj divni kontakt i suze u očima i to nikad neću zaboraviti! Gledao sam emisiju i tek gledajući sam shvatio snagu ideje, jer mi s maskama to ne znamo dok ne pogledamo emisiju. Moram ponoviti da sam oduševljem reakcijom publike i žirija kad sam skinuo masku. Svi su stajali i pljeskali i tražili da pjevam na bis, što je najveći kompliment što može dobiti netko tko skine masku, jer se može dogoditi nekom izvođaču da, kad skine masku, publika bude razočarana jer nije onaj što su oni priželjkivali", rekao je Senna M.

A kako će pjevati novih šest maski i tko će napustiti show, gledajte ove subote u 20.15 na RTL-u u novoj epizodi showa 'Masked Singer'!