Play ponuda
Play ponuda
Intervju

Emir Hadžihafizbegović nakon nastupa u 'Masked Singeru': 'Ovaj show je kao jedna vrsta terapije!'

Slavni glumac je za RTL.hr otkrio kako mu se svidjelo u ulozi pjevača, kako je bilo pjevati ispod maske te što misli o showu!

RTL.HR/ 10.4.2022. u 9:15
Play ponuda

Emir Hadžihafizbegović je bosanskohercegovački i hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac kojeg smo gledali u brojnim filmovima i serijama. Ovaj glumac jedan je od najnagrađivanijih na ovim prostorima, s čitavim nizom domaćih i svjetskih nagrada, a na polici mu nedostaje još samo Oscar. Bilo je stoga veliko iznenađenje, ali i izuzetna čast na pozornici showa 'Masked Singer' vidjeti upravo njega i to ispod maske Galeba!

"RTL-ov show 'Masked Singer' je jako dobar! Ono čime sam apsolutno oduševljen su maske gospodina Zigmana. Upoznao sam ga, zbilja čovjek koji kao da je došao s karnevala u Riju. Maske su zbilja genijalne. Kostim Galeba je sjajan! Mogu reći da je Zigman potpuni genij", rekao je slavni glumac te dodao:

"Kroz cijeli show sam se osjećao jako dobro, sve je jako profesionalno odrađeno, a uz to vrlo decentno, bez ikakvih pogrešaka u organizaciji, zbilja vrhunski. Cijela ekipa je fenomenalna i žao mi je što sam ispao u mojoj prvoj epizodi! Skupio se na projektu zbilja jedan profesionalni tim. I detektivi su sjajna ekipa koju znam od ranije. Želim ovom showu vjetar u leđa i mirno more!" ispričao je Emir te otkrio da mu ovo nije bilo prvi put da staje na pozornicu u ulozi pjevača. 

"Volim pjevati i čak imam nekih snimljenih numera. I inače volim zapjevati na svadbama, uvijek sam za zabavu i veselje", rekao je. 

Volio bi glumiti Mišu Kovača

A kako to da je pjevao baš pjesmu Miše Kovača

"Pa ja sam veliki Mišin fan. Imam majice s njegovim likom, i to nekoliko. Mislim da je on mnogo više od pjevača, on je jedna karizmatična ličnost. Imao sam priliku upoznati ga prije nekih 10-ak godina. Prišao sam mu, predstavio mu se, razgovarali smo… Osim njegovih glasovnih sposobnosti, cijeli njegov život je jedan roman i onaj tko napravi igrani film o njemu, bit će sigurno zadovoljan i kao producent i kao redatelj. Mislim da o njemu stvarno treba napraviti film. I ja bih ga volio igrati, bila bi mi velika čast", priznao je Emir. 

Emiru je, kaže, bilo vrlo zanimljivo stati s maskom na licu pred ljude koje poznaje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Budući da ih sve znam, zanimljivo je bilo promatrati iz maske Galeba reakcije i činjenicu da oni uopće ne znaju tko je ispod. I to je neki psihološki moment u kojem sam uživao! Sama riječ 'maska' asocira na sakrivanje karaktera, lika, emocija… Meni je najteže bilo što nisam ni s kim mogao komunicirati, ni s voditeljicom, ni s detektivima, ni s ljudima na setu, ni vozačima koji su me vozili na snimanje, a jako sam društvena osoba. Sve je bilo tajno! I kad bih na setu vidio nekog poznatog i poželio mu se javiti i pozdraviti ga, sjetio sam se da zapravo ne smijem", ispričao je Emir te zaključio:  

"Ovaj show je kao jedna vrsta terapije! Treba nam više ovakvih emisija, treba nam relaksiranih tema jer smo svi pred televizorom i gledamo te strašne scene iz Ukrajine, prije toga korona, razni ratovi, političke situacije u našoj regiji… Mislim da mali, obični ljudi trebaju napraviti jedan otklon od tih teških tema. Ovaj je show potpuno ispunio ovu zadaću i smatram da je koncept dramaturški zaista potpuno fenomenalan."

Image

Masked Singer

show
Hrvatska/ Južna Koreja - 2023
Subota u 20.15 sati
Voditelj
Nikolina Pišek
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba